Waar kun je de film ‘DC League of Super-Pets’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film DC League of Super-Pets (2022) online kijken kunnen. Deze gloednieuwe animatiefilm vertelt het verhaal van Superman en Krypto de Superhond, beste vrienden met dezelfde superkrachten die samen de misdaad in Metropolis bestrijden. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘DC League of Super-Pets’ (2022) online kijken?

De film DC League of Super-Pets is gemaakt door Warner Bros. Entertainment, onderdeel van Warner Bros. Discovery. Dit bedrijf staat ook onder andere aan het hoofd van haar eigen streamingdienst HBO Max. Hierdoor is hij, naast verhuur en verkoop op TVOD-diensten, ook met een abonnement op deze SVOD-dienst te bekijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Kijk nu DC League of Super-Pets bij Pathé Thuis. Hier is deze film zonder abonnement te huur en te koop. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je DC League of Super-Pets bij HBO Max. Bij deze streamingdienst kun je zonder aanvullende kosten onbeperkt naar de film kijken als abonnee.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft DC League of Super-Pets niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is DC League of Super-Pets nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘DC League of Super-Pets’ (2022)

In DC Club of Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.

Streaming informatie over de film

TitelDC League of Super-Pets (EN) / DC League van Super-Pets (NL)
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieAnimatie, Actie, Avontuur
IMDb7,4 uit 50.000 stemmen
RegisseurJared Stern, Sam Levine
Cast (NL)Rico Verhoeven, Défano Holwijn, Georgina Verbaan, Gerard Ekdom
Cast (EN)Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Ben Schwartz, Keanu Reeves, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Thomas Middleditch

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland