Netflix bevestigt release datum van seizoen 3 van ‘Undercover’: 21 november 2021

EINDELIJK hebben we de release datum van het derde seizoen van Undercover te pakken! Vanaf 21 november 2021 zal Netflix elke week een aflevering van het nieuwste seizoen van de hitserie uitzenden. Dat werd door de streamingdienst in een nieuwe teaser bekendgemaakt.

Datumbekendmaking in teaser: Undercover seizoen 3 komt op 21 november naar Netflix

Gelukkig weten we door deze bloedstollende teaser eindelijk wanneer seizoen 3 van Undercover online zal verschijnen. Vanaf 21 november 2021 zal elke week op zondag een nieuwe aflevering online verschijnen. Netflix heeft laten weten dat seizoen 3 in totaal uit 8 afleveringen zal bestaan.

Uitzendschema: Undercover seizoen 3 op Netflix

AfleveringTitelWeekdagDatumTijd
1“Boze Oog”Zondag21 november 202121:10 uur
2“Festival Shop Super Sales”Zondag28 november 202121:10 uur
3“Trust Issues”Zondag5 december 202121:10 uur
4“All-In Resort”Zondag12 december 202121:10 uur
5“Rat in the Kitchen”Zondag19 december 202121:10 uur
6“Pater Familias”Zondag26 december 202121:10 uur
7“Total Loss”Zondag2 januari 202121:10 uur
8“Showdown”Zondag9 januari 202121:10 uur

Later dan verwacht

Veel fans zullen teleurgesteld zijn met de release datum in november. Eerder vertelde Tom Waes in een interview namelijk dat het derde seizoen in september in première zou gaan. Gelukkig is de vertraging niet groot en heeft Netflix al de eerste beelden van het nieuwe seizoen met ons gedeeld.

Eerste beelden met nieuwe cast

In een persbericht heeft Netflix laten weten nieuwe leden aan de cast van Undercover toe te voegen. In seizoen 1 jaagde Tom Waes in zijn rol als Bob Lemmens op Ferry & Danielle Bouman, terwijl het tweede seizoen in het teken stond van Laurent & JP Berger van de El Dorado Ranch. In het derde seizoen worden de nieuwe vijanden gespeeld door de Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven als het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Het echtpaar staat aan het hoofd van een geavanceerde drugsbende.

Naast Nazmiye en Murat maken Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga hun opwachting in het derde seizoen van de serie. De eerste beelden zijn nu door Netflix vrijgegeven.

Verhaal van het derde seizoen van Undercover

Netflix heeft al eerder laten weten waar het derde seizoen van Undercover precies over zal gaan. Bob is namelijk wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

SoortSerie
Jaar2019
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,8 uit 13.000 stemmen
CastTom Waes, Frank Lammers, Manou Kersting, Emma Verlinden, Anna Drijver, Robbie Cleiren, Elise Schaap, Katrien De Ruysscher, Raymond Thiry