Netflix laat weten: 7 slotafleveringen van ‘Ozark’ komen in april online

De allerlaatste afleveringen van de populaire misdaadserie Ozark zijn onderweg naar Netflix. Deel 2 van seizoen 4 zal vanaf vrijdag 29 april 2022 (om 09:00 uur ’s ochtends) te zien zijn op de streamingdienst in Nederland. Het gaat om aflevering 8 tot en met 14, de laatste episodes van de Amerikaanse misdaadserie.

Netflix maakt bekend dat aflevering 8-14 van Ozark seizoen 4 op 29 april zullen verschijnen

Het vierde en laatste seizoen van Ozark werd door Netflix opgesplitst in twee delen. De 14 afleveringen worden dus verdeeld in 2x 7 nieuwe episodes. Sinds 21 januari 2022 is seizoen 4A (deel 1 van S4) op de streamingdienst te zien. Eerder spraken we al uit dat we niet nog jaren hoeven te wachten op nieuwe afleveringen, zoals het geval was na de lancering van S3. Nu is er echter ook al een officiële datum naar buiten gebracht.

In het overzicht van nieuwe films en series op Netflix in april 2022 is inmiddels de datum te vinden. Vanaf 29 april 2022 kun je naar aflevering 8 tot en met 14 van Ozark seizoen 4 kijken. Hierna is het echter wel over en uit voor de populaire misdaadserie.

Eerste beelden te zien in video met releasedatum

Ruth’s wraak komt sneller dan gepland… De onderstaande bekendmaking van de releasedatum van seizoen 4B werd door Netflix op YouTube geplaatst op woensdag 23 februari. Je krijgt hier meteen de spannende eerste beelden te zien.

Meer informatie over Ozark

Ozark is een spannend drama dat zich afspeelt in het heden en het volgt de reis van de familie Byrde van hun normale, voorstedelijke leven in Chicago naar hun gevaarlijke criminele onderneming in de Ozarks, Missouri. De serie verkent kapitalisme, familiedynamiek en overleven door de ogen van (allesbehalve) gewone Amerikanen.

TitelOzark
Jaar2017
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Thriller
IMDb8,4 uit 212.000 stemmen
MakersBill Dubuque, Mark Williams
CastJason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Jordana Spiro, Jason Butler Harner
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix