‘Never Have I Ever’ seizoen 3 krijgt releasedatum van Netflix: 12 augustus 2022

Veel series hebben door de coronapandemie te maken gekregen met ernstige vertragingen in de opnames. Never Have I Ever lijkt hier minder last van te hebben, want Netflix heeft bekendgemaakt dat er een releasedatum van seizoen 3 is geprikt. Over drie maanden is het zo ver, want op vrijdag 12 augustus 2022 gaan alle afleveringen gelijktijdig wereldwijd in première.

Seizoen 3 van ‘Never Have I Ever’ komt in augustus naar Netflix

Goed nieuws voor fans van deze komische Netflix-serie, want het officiële Twitter-account van de titel heeft laten weten dat het aftellen naar 12 augustus 2022 kan beginnen. Vanaf die dag zal het derde seizoen van Never Have I Ever wereldwijd op Netflix te zien zijn.

Vierde deel op komst, zal tevens het laatste zijn

De zon kan echter niet altijd schijnen, want een paar maanden geleden kregen we al bitterzoet nieuws te horen. Toen liet Maitreyi Ramakrishnan, hoofdrolspeelster in de serie als Devi Vishwakumar, weten dat er een vierde seizoen van de komedieserie gaat komen. Dit zullen echter ook direct de laatste afleveringen zijn.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar de verwachting is dat we rond midden-eind 2023 kunnen genieten van de nieuwe episodes. Deze schatting is gebaseerd op de wachttijd van iets meer dan een jaar die zat tussen de eerste twee seizoenen en tevens tussen het tweede en derde seizoen. Je hoort het als eerste via je mail zodra we meer weten.

Never Have I Ever (serie, 3 seizoenen) op Netflix: verhaal, trailer en informatie

Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

TitelNever Have I Ever
SoortSerie
Jaar2020
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie
IMDb7,8 uit 45.000 stemmen
MakerLang Fisher, Mindy Kaling
CastMaitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Jaren Lewison, Darren Barnet, Lee Rodriguez, Ramona Young, John McEnroe, Richa Shukla Moorjani, Benjamin Norris
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix