Netflix onthult definitieve releasedatum van slotseizoen ‘Manifest’

We wisten door een tweet van de maker al langer dat het vierde en laatste seizoen van de razend populaire serie Manifest waarschijnlijk in november van start zou gaan, maar hadden nog geen definitieve releasedatum van Netflix toegestuurd gekregen. Gelukkig is daar vandaag verandering in gekomen. Het slotseizoen wordt in twee delen van elk 10 afleveringen opgesplitst en seizoen 4A zal op 4 november 2022 in première gaan.

Vierde en laatste seizoen van Manifest wordt opgedeeld in twee sets van 10 afleveringen

Vandaag liet Netflix in een persbericht weten dat seizoen 4 deel 1 van Manifest binnenkort ‘landt’ op de streamingdienst. Na het kortstondige cancellen van de serie werd er nieuw leven ingeblazen en kunnen we over slechts een paar maanden genieten van 10 nieuwe afleveringen. Het slotseizoen zal in totaal 20 episodes tellen.

Begin deze maand plaatste de streamingdienst in Nederland nog seizoen 3 online, nadat seizoen 1 & 2 eerder dit jaar al te zien waren. De releasemaand van het vierde en laatste seizoen werd een jaar geleden reeds verklapt door de maker Jeff Rake, waardoor we al verwachtten dat november met rood in de agenda omcirkeld zou kunnen worden.

Manifest seizoen 4A is vanaf 4 november 2022 te zien op Netflix

In de onderstaande tweet werd het goede nieuws op social media gedeeld, samen met de officiële poster. Hieruit blijkt dat seizoen 4A van Manifest op 4 november 2022 online verschijnt bij Netflix. De releasedatum van seizoen 4B is nog niet bekend op het moment van schrijven. De bekendmaking werd vandaag gedeeld omdat het 8/28 is (28 augustus). Dit is een dag die door liefhebbers van de serie wegens de hoofdrol van Flight 828 wordt bestempeld als ‘828 Day’.

Officiële teaser is nu al te zien en de verhaallijn is bekend

Let op als je seizoen 1-3 nog niet hebt gezien, want in het volgende stuk vind je spoilers. Twee jaar nadat de brute moord op Grace hun leven op zijn kop zette, is de familie Stone een puinhoop terwijl een rouwende Ben blijft treuren om de dood van zijn vrouw en op zoek is naar zijn ontvoerde dochter, Eden. Verteerd door zijn verdriet heeft Ben zich teruggetrokken uit zijn rol als co-kapitein van de reddingsboot, en laat Michaela de kapitein alleen, een bijna onmogelijke taak met elke beweging van de passagiers die nu wordt gecontroleerd door een regeringsregister.

Terwijl de datum van overlijden nadert en de passagiers wanhopig op zoek zijn naar een manier om te overleven, arriveert een mysterieuze passagier met een pakket voor Cal dat alles verandert wat ze weten over vlucht 828 en zal blijken de sleutel te zijn tot het ontsluiten van het geheim van de Callings in deze meeslepende, geestverruimende en diep emotionele reis. Bekijk hieronder alvast de gloednieuwe officiële teaser van seizoen 4.


Synopsis: Netflix