Vijfde seizoen van ‘The Good Doctor’ is onderweg naar Nederland: release datum bekendgemaakt

We hebben er exact (op één dag verschil na) een jaar op moeten wachten, maar het volgende seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor is in aantocht. De afleveringen van seizoen 5 zullen vanaf 7 februari 2022 te streamen zijn bij Videoland.

Videoland laat weten: seizoen 5 van ‘The Good Doctor’ komt in februari online

Goed nieuws voor fans van The Good Doctor, want het vijfde seizoen is in aantocht gezet. Het begon allemaal met de berichtgeving vanuit het officiële Twitter-account van de ABC serie dat er nieuwe afleveringen zouden worden gemaakt.

Inmiddels is op Videoland ook te zien dat er een release datum ingepland is voor The Good Doctor seizoen 5 in Nederland. Vanaf 7 februari 2022 kunnen we genieten van de nieuwe afleveringen. Dat is precies één jaar (minus één dag) na de lancering van S4 op de streamingdienst op 8. Aftellen dus!

Bekijk alvast de trailer

Voor wie graag alvast een voorproefje krijgt: de officiële trailer is al naar buiten gebracht. Hieronder kun je hem direct bekijken

The Good Doctor (serie, 5 seizoenen) op Videoland: verhaal en informatie

In deze serie volgen we de jonge autistische chirurg Shaun Murphy. Hij komt uit kleine stadje Casper in Wyoming (Verenigde State), maar dat had hij een problematisch verleden. Dokter Murphy verhuist naar San Jose, Californië, om te werken in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital.

TitelThe Good Doctor
SoortSerie
Jaar2017
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieDrama
NetwerkABC
IMDb8,1 uit 77.000 stemmen
MakerDavid Shore
CastFreddie Highmore, Richard Schiff, Hill Harper, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang, Antonia Thomas, Paige Spara, Nicholas Gonzalez

Synopsis: Videoland