Netflix lanceert slotseizoen van ‘Dead to Me’ deze herfst

We hebben 2½ jaar moeten wachten op het slotstuk van de hitserie Dead to Me, maar in de herfst van 2022 is het eindelijk zo ver. Vanaf dan zal het derde en laatste seizoen op Netflix te zien zijn. Dat heeft de streamingdienst afgelopen week bekendgemaakt.

Derde en laatste seizoen van ‘Dead to Me’ is vanaf de herfst te zien op Netflix

Door de coronapandemie is er ernstige vertraging ontstaan bij de productie van het derde seizoen van Dead to Me. Na de lancering van seizoen 1 in mei 2019 en seizoen 2 in mei 2020, hebben we zojuist te horen gekregen in de onderstaande tweet dat seizoen 3 in de herfst van 2022 zal volgen. Een exacte releasedatum van het slotseizoen is nog niet bekend, maar naar verwachting zal hier binnenkort meer over naar buiten worden gebracht. We houden je als eerste op de hoogte via je mail en in het artikel over ‘Dead To Me’ seizoen 3 op Netflix zodra we meer weten.

Liz Feldman komt met ‘No Good Deed’

Het einde van Dead to Me is dus helaas in zicht, maar de maker Liz Feldman lanceert binnenkort gelukkig wel een nieuwe donkere komedieserie: No Good Deed. Dat is in de bovenstaande tweet van ‘Netflix Is A Joke’, een officieel Twitter-account van de streamingdienst, te lezen.

De afleveringen van deze titel duren een half uur per stuk en het verhaal volgt drie verschillende families die strijden om dezelfde villa in Spaanse stijl uit de jaren 20. Zij geloven dat de aankoop hun problemen zal oplossen. Maar soms blijkt het huis van je dromen uit te kunnen monden in een totale nachtmerrie…

Dead to Me (serie, 3 seizoenen) op Netflix: verhaal, trailer en informatie

Een heetgebakerde weduwe is op zoek naar de doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet is wat ze lijkt te zijn.

TitelDead to Me
SoortSerie
Jaar2019-2022
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Misdaad, Drama
IMDb8,0 uit 73.000 stemmen
MakerLiz Feldman
CastChristina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden, Luke Roessler, Sam McCarthy, Max Jenkins, Diana Maria Riva, Brandon Scott, Keong Sim
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix