Waar kun je De Dating Quiz met Linda de Mol online kijken (of terugkijken)?

Na First Dates, B&B Vol Liefde, Boer Zoekt Vrouw, Lang Leve De Liefde en nog vele andere succesvolle datingprogramma’s komt Linda de Mol op SBS6 nu met een gloednieuwe show: De Dating Quiz. Wil je de uitzending online kijken of terugkijken? Dat kan gelukkig, want in dit artikel vind je of het gala op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke NPO te zien is op dit moment.

Waar kun je De Dating Quiz online kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is De Dating Quiz online te kijken. Ga direct naar het programma op NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.

Niet iedereen heeft tegenwoordig meer een abonnement op televisie, omdat streaming steeds belangrijker wordt. NLZIET neemt die functie eigenlijk over door het mogelijk te maken om online naar televisie-uitzendingen te kijken. Zo ook deze uitzending bij SBS6 elke zondag vanaf 20:00 uur.

Verder is dit programma vanuit kanaal KIJK momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+, Videoland of Amazon Prime Video.

Datingprogramma met Linda de Mol

Met de Dating Quiz heeft Linda de Mol een gloednieuw (zoals de titel al doet vermoeden) datingprogramma gelanceerd op de Nederlandse televisie bij SBS6. Het concept is simpel: mensen gaan op blind date, waarin ze elkaar niet te zien krijgen, en na wederzijds tevreden matches worden koppels uitgekozen om samen een quiz te spelen. Ook tijdens het spelen van de quiz staan zij naast elkaar, maar zijn ze gescheiden door een barrière waardoor ze elkaar niet zien. De koppels strijden in een kennisquiz voor de eerste, tweede of derde plek. Wanneer ze verslagen zijn, mogen ze elkaar 30 seconden bekijken. Daarna kunnen ze kiezen voor een enorm romantische date of voor prijzengeld.

De eerste aflevering deed het direct behoorlijk goed. Elke zondag om 20:00 uur is een nieuwe aflevering op SBS6 te zien en de eerste werd meteen door een gemiddelde van 836.000 mensen bekeken met een totaal van 1.663.000. De spraakmakende vragen over Wiske, het blijkbaar vrouwelijke karakter Nijntje en de enige vlag in de wereld die geen blauw, rood of wit heeft (Jamaica) vielen goed bij het publiek. Overigens waren kijkers ook erg te spreken over Linda’s jurk.

Waar gaat De Dating Quiz over?

De Dating Quiz heeft het allemaal: het is een blind datingprogramma en een kennisquiz ineen. Het is het ultieme spel van de liefde! Om die liefde een realistische kans te geven, daten de koppels vooraf – blind – met elkaar. Ze krijgen ruim de tijd om met elkaar te praten. Na de dates geven de singles aan met wie ze een klik voelen. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing totdat Linda dat in de studio aan ze bekendmaakt.

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Benieuwd wat er allemaal nog meer te zien is op het video on demand-platform NLZIET? Verder vind je in op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn.