Waar kun je de podcast ‘Date Night Talkshow’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast Date Night Talkshow luisteren kunnen. In deze entertainmentreeks nemen host Nynke Nijman en tafelgasten Mignon Nusteling & Steven Brunswijk je mee naar de wondere wereld van realityshows. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Date Night Talkshow’ luisteren?

Door de introductie van een nieuwe audiostreamingdienst in Nederland is er een groot aanbod van Podimo podcasts tot de beschikking van de luisteraar gesteld, ook deels met entertainmentproducties. Daar maakt tevens de Date Night Talkshow met Nynke Nijman, Mignon Nusteling en Steven Brunswijk als Original onderdeel van uit. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar Date Night Talkshow kunt luisteren.

✅ PodimoHier kun je exclusief naar alle afleveringen van deze podcast.
SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar de Date Night Talkshow en daarnaast worden de nieuwe episodes er ook niet uitgezonden.
Apple PodcastsOok bij Apple Podcasts kun je geen afleveringen van deze productie vinden.
Google PodcastsVia Google Podcasts stream je tevens niet de Date Night Talkshow.

Verhaal en beelden van de podcast ‘Date Night Talkshow’

Date Night Talkshow is dé show waarin je alles ontdekt over de realitysterren uit realityshows zoals Temptation Island, Ex On The Beach, Prince Charming, The Bachelor en Big Brother. Host Nynke Nijman gaat samen met haar tafelgasten Mignon Nusteling en Steven Brunswijk op date met hun gast om hen van een andere kant te leren dan dat zij op tv al hebben getoond. Zijn ze écht wie ze zijn? Durven ze zichzelf kwetsbaar op te stellen? Of ontdekken ze een hele andere kant? Date Night Talkshow geeft je de perfecte balans tussen een goed gesprek met een vleugje humor.

@datenighttalkshow Wie huilt er ook zo snel om dieren video’s op het internet? 🥺 #datenighttalkshow #ilvy #podimo #fyp #shirleycramer #exonthebeach #huilen #honden ♬ origineel geluid – Date Night Talkshow

Streaming informatie over de podcast

TitelDate Night Talkshow
Jaar2022-
SoortPodcast
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieEntertainment
PresentatorenNynke Nijman, Mignon Nusteling, Steven Brunswijk

Synopsis: Podimo