Zin in een nieuwe kerstfilm? ‘Dashing Through the Snow’ is nu te zien

December staat voor de deur. De maand van de kerstmuziek, feestdagen en kerstman breekt dus bijna aan en dat betekent dat het ook weer tijd is voor kerstfilms. Goed nieuws: op Disney+ staat er een spiksplinternieuwe voor je klaar. De heerlijke komedie heet Dashing Through the Snow.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit is het verhaal van ‘Dashing Through the Snow’

Eddie Garrick heeft helemaal niks met kerst. Een traumatische ervaring in zijn jeugd heeft het feest voorgoed voor hem verpest. Om zijn dochter niet tegen het hoofd te stoten, besluit hij te doen alsof hij het allemaal wél leuk vindt. Maar dan komt de kerstman vast te zitten in zijn schoorsteen, blijken er een aantal “bad guys” achter hem aan te zitten en neemt hun avond een hele andere wending.

Dashing Through the Snow heeft hoofdrollen voor Lucadris (ook bekend van de Fast & Furious-reeks), Lil Rel Howery (Get Out) en Teyonah Parris (WandaVision). De regie lag in handen van Tim Story, die eerder films als Think Like a Man en Fantastic Four maakte. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

‘Dashing Through the Snow’ staat nu op Disney+

Disney+ heeft Dashing Through the Snow vandaag, op vrijdag 17 november, aan het aanbod toegevoegd. Hiermee wordt de lijst van maar liefst 58 kerstfilms aangevuld, die allemaal op de streamingdienst te vinden zijn. Zo kijk je hier ook naar alle Home Alone-films en de nieuwe kerstserie The Santa Clauses.

Benieuwd welke (feestelijke) titels er nog meer naar de streamingdienst van Disney komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Eddie Garrick is een goedaardige man die niet meer in het wonder van kerst gelooft. Als hij kerstavond doorbrengt met zijn negenjarige dochter Charlotte, raakt hij bevriend met een mysterieuze man in een rood pak die Nicolaas heet.

TitelDashing Through the Snow
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurTim Story
CastLil Rel Howery, Ludacris, Teyonah Parris, Oscar Nuñez, Madison Skye Validum, Mary Lynn Rajskub

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.