Darts bij Viaplay in 2022: gratis online kijken

Het zal je vast niet zijn ontgaan: liefhebbers van darts wordt in 2022 verzocht om via een andere weg naar de PDC wedstrijden te kijken dan ze voorheen gewend zijn. Viaplay, een fonkelnieuwe streamingdienst in Nederland, heeft namelijk de uitzendrechten van darts in handen voor 2022. Op 1 maart ging de videodienst live, maar tot die dag kon je nog gratis via het YouTube-kanaal van Viaplay naar de Premier League en Masters in januari en februari kijken.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 25% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Alle wedstrijden van PDC Darts kijk je in 2022 bij Viaplay

De afgelopen jaren waren de uitzendrechten van darts in handen van RTL, waardoor je via je televisie naar de spannendste wedstrijden en toernooien kon kijken. Vorig jaar werd echter bekendgemaakt dat je bij Viaplay in 2022 naar alle wedstrijden van PDC Darts kunt kijken. Recentelijk zijn ook de kosten van een abonnement naar buiten gebracht, wat natuurlijk belangrijk is voor liefhebbers van darts die graag alle wedstrijden willen blijven volgen.

Het is nu mogelijk om naar alle toernooien in 2022 te kijken met een rechtstreeks abonnement bij Viaplay. Verder hebben tv-aanbieders als Ziggo, KPN, T-Mobile, DELTA en Caiway hun eigen kortingsactie. Je kunt Viaplay op TV kijken, er staan apps op verschillende apparaten en je krijgt met een abonnement toegang tot alles van de Formule 1, een selectie van grote voetbalcompetities als de Premier League, films en series en nog veel meer aanbod. Je volgt dus niet alleen alles van het darten in 2022 bij Viaplay, maar ook nog veel meer. 👉 Bekijk nu darts bij Viaplay.

Eerste uitzendingen waren gratis via YouTube te zien (Premier League en Masters)

Aangezien de streamingdienst pas live gaat op 1 maart 2022, waren kijkers bang dat ze de start van het seizoen zouden missen. Gelukkig was er goed nieuws, want tot de release waren de PDC wedstrijden gratis online te zien via YouTube. Ga direct naar de uitzending.

The Masters werden uitgezonden via dit kanaal van 28 tot en met 30 januari 2022 en hierna volgen de wedstrijden van de Premier League Darts vanaf 3 februari 2022 elke donderdag om 20:00 uur.

Volg The Masters 2022 LIVE via Viaplay Sport Nederland!

Commentatoren en presentatrice van darts bij Viaplay in Nederland

Ook heeft Viaplay al bekendgemaakt welke commentator en presentatrice degenen zullen zijn die de uitzendingen in 2022 verzorgen. De zeer ervaren presentatrice Anne-Marie Fokkens staat aan het hoofd, maar sommige uitzendingen worden ook door Koert Westerman voor zijn rekening genomen. Alle sessies worden van Nederlands commentaar voorzien door Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper.

Anne-Marie kun je kennen van haar uitzendingen voor Omroep Brabant, Ziggo Sport, RTL en het AD. Voor het eerst staat er nu in het darten een vrouwelijke presentatrice aan de desk in Nederland. Zelf zegt Fokkens hierover het volgende: “Darts is een van de belangrijkste sporten in Nederland. Onder meer het WK Darts, de Premier League en de events op Nederlandse bodem zijn altijd een doorslaand succes. Ik kan dan ook niet wachten om op donderdag 3 maart 2022 te beginnen aan de eerste live sport-uitzending op Viaplay.”

Viaplay in Nederland
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.