Geen darts op RTL 7 dit jaar, maar wel op drie andere manieren te zien

Als je elk jaar het darts op RTL 7 volgde, dan is het goed mogelijk dat je sinds kort teleurgesteld inschakelde op het televisiekanaal. Toernooien als het WK, de Premier League en de World Series zijn namelijk niet meer via die zender te volgen. Wel zijn er drie andere manieren om zowel online als via je televisie naar alle wedstrijden te kijken. In dit artikel zetten we ze voor je op een rijtje.

BetCity

Optie 1: online het darts in 2023 kijken bij streamingdienst Viaplay

Ben je dol op sport als Formule 1, Premier League-voetbal en natuurlijk darts? Dikke kans dat je dan al eens van de nieuwe streamingdienst Viaplay hebt gehoord. Deze partij heeft sinds begin 2022 voor minstens vijf jaar de uitzendrechten van de wedstrijden van PDC Darts in handen en mag daarom ook dit jaar nog alle matches uitzenden. Verder krijg je daar ook Nederlands commentaar bij en is er een voor- en nabeschouwing met analisten en een presentatrice. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke actie 25% korting op een jaarabonnement. Via de onderstaande link begin je direct met kijken bij deze streamingdienst.

Ga meteen naar het darts bij Viaplay

Optie 2: volg elke dartswedstrijd via de livestream van BetCity

Ook de bookmaker BetCity mag de beelden van meerdere PDC dartswedstrijden in Nederland vertonen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan krijg je daarnaast een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. Je kunt hier de welkomstbonus ‘€50 Free Bet’ claimen en/of via de onderstaande link een account aanmaken en direct beginnen met het kijken van darten.

Ga meteen naar het darts bij BetCity

Optie 3: lineair inschakelen bij de wedstrijden op tv-zender Viaplay Xtra (niet altijd mogelijk)

Ben je niet zo van het online kijken naar sport en wil je toch gewoon liever lineair inschakelen bij de wedstrijden? Dan kun je in sommige gevallen naar de tv-zender Viaplay Xtra zappen als je er toegang toe hebt. Tot nu toe is dit bij deze sport alleen nog mogelijk geweest tijdens het WK Darts 2023. Mocht je het tv-kanaal Xtra niet hebben via je provider, dan kun je echter nog steeds via de app van de streamingdienst op je televisie naar de uitzending kijken. Een derde optie is het gebruik van een mediaplayer zoals de Apple TV of Chromecast. Hieronder lees je meer over Viaplay Xtra bij de grote telecomaanbieder Ziggo.

Ga meteen naar het darts bij Viaplay Xtra

Behzinga v Russ Bray 🎯 | 2023 World Darts Championship Nine-Dart Challenge

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.