Darcey & Stacey keren vandaag terug met een tweede seizoen van hun realityserie op discovery+

Ze werden bekend van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, maar wisten pas écht gigantisch populair te worden in hun eigen realityserie. Het eerste seizoen van Darcey & Stacey was een groot succes op discovery+, waardoor werd besloten om nieuwe afleveringen op te nemen. Vanaf vandaag, 21 oktober 2021, zal elke week op donderdag een nieuwe aflevering van seizoen 2 op de streamingdienst verschijnen.

Tweede seizoen van ‘Darcey & Stacey’ is vanaf 21 oktober 2021 wekelijks te zien op discovery+

Het eerste seizoen met deze twee spraakmakende dames is al te zien op discovery+ en op donderdag 21 oktober zal ook het tweede deel op de streamingdienst van start gaan (met wekelijks een nieuwe aflevering). Hierin gaan onze favoriete tweelingzussen samen beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Darcey leert van zichzelf te houden en haar behoeften op de eerste plaats te zetten. Stacey brengt haar verloving naar een hoger niveau met Florian, die eindelijk naar de VS komt met zijn K1-visum. Ook zien we de tweeling zien werken aan hun gecompliceerde relatie met hun vader, terwijl ze ook zijn advies zoeken over het al dan niet maken van een verhuizing naar Los Angeles om hun modebedrijf opnieuw op te starten.

Wie zijn Darcey & Stacey eigenlijk?

Heb je nog niet eerder kennis gemaakt met Darcey & Stacey? Dan staat je nog heel wat moois te wachten, want er is genoeg te bekijken op discovery+ over deze eeneiige tweeling. Ze wonen allebei in Middletown in het Amerikaanse Connecticut. We kennen de dames van hun optreden in 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, maar vervolgens verschenen ze ook in een paar spin-offs als Self-Quarantined, Pillow Talk en B90 Strikes Back.

Vorig jaar werd in de zomer bekendgemaakt dat de zussen een eigen realityserie zouden krijgen, waarna het eerste seizoen razendsnel verscheen en een groot succes bleek te worden. De afleveringen van het tweede seizoen zijn nu dus van start gegaan bij discovery+ en we trappen af met een episode waarin Darcey’s verloving op het spel staat na een ruzie met Georgi, en Florian’s woede oplaait wanneer Stacey haar grenzen overschrijdt.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsissen & Beeld: Discovery