Waar kan ik de film Dangerous Lies (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Dangerous Lies uit 2020. De film behaalde tot dusver een 5.2 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Dangerous Lies uit 2020 online kijken?

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de film op Netflix.

Verhaal van Dangerous Lies (2020)

Wanneer een rijke oude man sterft en zijn nalatenschap onverwacht aan zijn nieuwe verzorger overlaat, wordt ze meegesleurd in een web van bedrog en moord. Als ze wil overleven, moet ze de motieven van iedereen in twijfel trekken, zelfs van de mensen van wie ze houdt.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Categorie: Drama, Mystery, Thriller
Regisseur: Michael M. Scott
Schrijvers: Writer: David Golden
Cast: Nick Purcha, Joe Costa, Camila Mendes
IMDb: 5.2 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.