Waar kun je de serie ‘Dangerous Liaisons’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Dangerous Liaisons (2022) online kijken kunnen. Een van de wereldberoemde acteurs in deze fonkelnieuwe hitserie is ‘onze eigen’ Nederlandse superster Carice van Houten. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, CANAL+, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, SkyShowtime, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Dangerous Liaisons’ (2022) online kijken?

Er is op het moment van schrijven één streamingdiensten in Nederland die Dangerous Liaisons vertoont. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ Amazon Prime Video met MGM+➡️ Ga meteen naar Dangerous Liaisons bij Amazon Prime Video met MGM+. Als abonnee van Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je 14 dagen gratis het add-on kanaal MGM+ nemen. Daar zijn de beide seizoenen van ‘Dangerous Liaisons’ momenteel te streamen. Wie zich nu aanmeldt, kijkt de eerste 30 dagen gratis naar Amazon Prime Video.
⌛️ ViaplayVoorheen kon je hier kijken naar Dangerous Liaisons bij Viaplay. Bij onze laatste check was de titel echter niet meer in het aanbod aanwezig. Of, en zoja wanneer, hij terug zal keren is op het moment van schrijven nog niet bekend.
⌛️ CANAL+Eveneens kon je lange tijd hier kijken naar Dangerous Liaisons bij CANAL+, maar ook daar is de titel uit het aanbod verwijderd en zijn er momenteel geen updates over toekomstige veranderingen in de beschikbaarheid.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Dangerous Liaisons niet in het aanbod opgenomen.
SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Dangerous Liaisons’ (2022)

Een stel sluwe ex-geliefden probeert anderen uit te buiten door de kracht van de verleiding te gebruiken.

Streaming informatie over de serie

TitelDangerous Liaisons
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
GenreDrama, Historisch
CastCarice van Houten, Lesley Manville, Alice Englert, Paloma Faith, Michael McElhatton, Lucy Cohu, Clare Higgins, Hakeem Kae-Kazim, Maria Friedman, Nathanael Saleh, Mia Threapleton, Fisayo Akinade, Colette Dalal Tchantcho, Hilton Pelser, Nicholas Denton, Kosar Ali, Matilda Tucker, Federico Colicchio

Synopsis: STARZ