Waar kun je de documentaire ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de documentaire Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan (2022) online kijken kunnen. Voetballer Daley Blind deelt zijn verhaal over de heftige gebeurtenis in zijn leven en het verloop van zijn voetbalcarrière. Hieronder geven we aan of de documentaire op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaire ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’ uit 2022 online kijken?

In 2022 verscheen de documentaire Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de documentaire per videodienst in Nederland.

VideolandOp Videoland kun je sinds 2022 terecht voor de twee afleveringen van de documentaire Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze documentaire jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze documentaire niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxHBO Max heeft de documentaire Caroline helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is de documentaire ook niet op deze streamingdienst te zien.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.

Verhaal en trailer van ‘Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan’

Topvoetballer Daley Blind deelt zijn verhaal. Na zijn hartstilstand is hij open en kwetsbaar over deze gebeurtenis. Uiteraard praat hij ook over zijn rijke carrière: de huidige periode bij Ajax en zijn tijd bij Manchester, Groningen én bij Oranje onder leiding van zijn vader.

Streaming informatie over de documentaire

TitelDaley Blind: Nooit Meer Stilstaan
Jaar2022
SoortDocumentaire
Duur2 afleveringen
TaalNederlands
GenreReality
RegisseurPamela Sturhoofd

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.