Waar kun je de serie ‘Daisy Jones & The Six’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Daisy Jones & The Six (2023) online kijken kunnen. De serie is gebaseerd op de bestseller van Taylor Jenkins Reid en draait om een iconische band in de jaren zeventig. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Daisy Jones & The Six’ (2023) online kijken?

De serie Daisy Jones & The Six gaat op vrijdag 3 maart in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

✅ Amazon Prime Video➡️ Bekijk direct Daisy Jones & The Six bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform is de serie vanaf vrijdag 3 maart 2023 te zien. Je kunt nu de eerste 30 dagen gratis kijken naar alle films en series op deze streamingdienst.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Daisy Jones & The Six niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Daisy Jones & The Six nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Uitzendschema ‘Daisy Jones & The Six’ seizoen 1

Het eerste seizoen van Daisy Jones & The Six zal in totaal uit tien afleveringen bestaan, die in vier weken op Amazon Prime Video verschijnen. Zo loopt dit seizoen van vrijdag 3 maart tot vrijdag 24 maart. De eerste week verschijnen er drie afleveringen, de tweede week ook en daarna wordt er afgesloten met twee keer twee afleveringen. Bekijk hieronder het uitgebreide uitzendschema om dit allemaal nog even op een rij te zien.

AfleveringTitelWeekdagReleasedatum
1“Track 1: Come And Get It”Vrijdag3 maart 2023
2“Track 2: I’ll Take You There”Vrijdag3 maart 2023
3“Track 3: Someone Saved My Life Tonight”Vrijdag3 maart 2023
4“Track 4: I Saw The Light”Vrijdag10 maart 2023
5“Track 5: Fire”Vrijdag10 maart 2023
6“Track 6: Whatever Gets You Thru The Night”Vrijdag10 maart 2023
7“Track 7: She’s Gone”Vrijdag17 maart 2023
8“Track 8: Looks Like We Made It”Vrijdag17 maart 2023
9“Track 9: Feels Like The First Time”Vrijdag24 maart 2023
10“Track 10: Rock ‘n’ Roll Suicide”Vrijdag24 maart 2023

Verhaal en trailer van ‘Daisy Jones & The Six’ (2023)

Daisy Jones & The Six, gebaseerd op de bestseller van Taylor Jenkins Reid, is een muzikale dramaserie over de opkomst en het verval van een beroemde rockband. In 1977 stonden Daisy Jones & The Six aan de top van de wereld. Met twee charismatische zangeressen aan het hoofd – Daisy Jones (Riley Keough) en Billy Dunne (Sam Claflin) – is de band opgeklommen van anonimiteit naar wereldfaam. En vervolgens, na een uitverkochte show in Chicago’s Soldier Field, stopten ze ermee. Nu, tientallen jaren later, stemmen de bandleden er eindelijk mee in om de waarheid te onthullen. Dit is het verhaal van hoe een iconische band implodeerde op zijn hoogtepunt.

Daisy Jones & the Six - Official Trailer | Prime Video

Streaming informatie over de serie

TitelDaisy Jones & The Six
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Muziek
MakersScott Neustadter, Michael H. Weber
CastRiley Keough, Sam Claflin, Camila Morrone, Will Harrison, Suki Waterhouse, Josh Whitehouse, Sebastian Chacon, Nabiyah Be, Tom Wright, Timothy Olyphant
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis via Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.