Komt er eigenlijk een seizoen 2 van ‘Dag & Nacht’?

In april ging de medische dramaserie Dag & Nacht in première op de Nederlandse televisie. We volgen hierin een aantal kraamverpleegkundigen in een ziekenhuis die kampen met alle problemen ontstaan door personeelstekorten en zware werkomstandigheden. De serie werd wekelijks uitgezonden door de NPO 1 en was te bingewatchen via NLZIET, waardoor wij al snel werden bestookt met vragen over een vervolg. Komt er een Dag & Nacht seizoen 2? En wanneer dan? In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten.

Komt er eigenlijk een ‘Dag & Nacht’ seizoen 2?

Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van Dag & Nacht gaat komen. De serie met onder meer Kim van Kooten, Benja Bruijning, Koen de Bouw, Gijs Naber en Maartje Remmers zou dus nog terug kunnen keren voor een nieuw seizoen, maar zeker weten doen we het niet. Uiteraard updaten wij deze pagina direct zodra er meer officieel nieuws is over het vervolg van Dag & Nacht.

Wanneer komt ‘Dag & Nacht’ seizoen 2 op tv?

Het is dus nog niet bekend óf er een tweede seizoen komt en zo ja, wanneer we er dan naar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Waar gaat het verhaal van ‘Dag & Nacht’ over?

Dag en nacht staan ze klaar. In het ziekenhuis waar klinisch verloskundige Ella hoofd is van de afdeling verloskunde, maakt het personeel lange dagen. Zware werkomstandigheden en een personeelstekort zorgen voor veel stress en problemen. Elke dag begeleidt Ella met haar collega’s de meest uiteenlopende bevallingen, waarbij pijn en extase hand in hand gaan en momenten van diep geluk en peilloos verdriet elkaar binnen een seconde af kunnen wisselen. Alsof het niets is. Maar het is niet niets. Het gaat over nieuw leven. Elke dag weer, ieder uur, iedere minuut van iedere dienst.

TitelDag & Nacht
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastKoen De Bouw, Kim van Kooten, Gijs Naber, Frieda Barnhard, Benja Bruijning, Bianca Krijgsman, Maartje Remmers, Jesse Mensah, Raymonde de Kuyper, Daniel Cornelissen

Veelgestelde vragen


Synopsis: AVROTROS

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.