Waar kun je de serie ‘Dag & Nacht’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Dag & Nacht (2023) online kijken kunnen. Deze nieuwe medische dramaserie draait om Ella, die de beste kraamafdeling van Nederland runt. Daar zorgen zware werkomstandigheden en een personeelstekort voor stress en problemen. De hoofdrollen worden vertolkt door Kim van Kooten, Benja Bruijning, Maartje Remmers, Gijs Naber, Ramonde de Kuyper, Bianca Krijgsman en Sadettin Kirmiziyüz. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Dag & Nacht’ (2023) online kijken?

Dit programma was in april en mei 2023 te zien op de Nederlandse televisie. Naast de uitzendingen op tv kun je alle 8 afleveringen ook online kijken. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten Dag & Nacht momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Dag & Nacht bij NLZIET. Hier kun je alle 8 afleveringen reclamevrij kijken. En meld je je nu aan, dan kun je 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van Dag & Nacht. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘Dag & Nacht’ (2023)

Dag en nacht staan ze klaar. In het ziekenhuis waar klinisch verloskundige Ella hoofd is van de afdeling verloskunde, maakt het personeel lange dagen. Zware werkomstandigheden en een personeelstekort zorgen voor veel stress en problemen. Elke dag begeleidt Ella met haar collega’s de meest uiteenlopende bevallingen, waarbij pijn en extase hand in hand gaan en momenten van diep geluk en peilloos verdriet elkaar binnen een seconde af kunnen wisselen. Alsof het niets is. Maar het is niet niets. Het gaat over nieuw leven. Elke dag weer, ieder uur, iedere minuut van iedere dienst.

Streaming informatie over de serie

TitelDag & Nacht
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastKoen De Bouw, Kim van Kooten, Gijs Naber, Frieda Barnhard, Benja Bruijning, Bianca Krijgsman, Maartje Remmers, Jesse Mensah, Raymonde de Kuyper, Daniel Cornelissen

Veelgestelde vragen


Synopsis: AVROTROS

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.