Dave Roelvink krijgt realityserie als kersverse vader: ‘Daddy Dave’ begint op 3 maart bij discovery+

Dave en zijn vriendin Jazzlyn hebben op 30 oktober 2021 hun eerste kindje mogen verwelkomen: Dean Roelvink. In de gloednieuwe realityserie ‘Daddy Dave’ volgt discovery+ de twee bekende Nederlanders op hun pad van het ouderschap. Vanaf donderdag 3 maart 2022 kun je elke week genieten van een nieuwe aflevering van de serie op Discovery’s streamingdienst.

In de realityserie ‘Daddy Dave’ volgt discovery+ Dave Roelvink als kersverse vader

Voor de rebelse Dave Roelvink is het nu dan toch écht tijd om zijn wilde haren te verliezen. De stoere en uitgelaten zoon van volkszanger Dries verwisselt een vrij zorgeloos bestaan met DJ-optredens en gym-sessies voor een hectisch leven van een vader vol nieuwe verantwoordelijkheden. Nu moeten de dagelijkse bezigheden gecombineerd worden met het vader zijn en dat vereist soms een knap staaltje ‘jongleren’. Zo zit het werk er na een avondje draaien voor DJ Dave nog niet op en wordt er nu doorgehaald met het geven van flesjes in plaats van in de club…

Lees ook: Onze eerste recensie van de splinternieuwe realityserie ‘Daddy Dave’ op discovery+ 🤩

De serie gaat al vlak vóór de bevalling van start. In aflevering 1 beginnen namelijk direct de weeën bij Jazzlyn, waarna er 36 zware en lange uren van de bevalling volgen. Na drie hele uren persen komt baby Dean gezond en wel ter wereld. Wanneer hij in de armen van zijn kersverse vader wordt gelegd zijn de tranen van geluk niet meer te stoppen. In de afleveringen hierna volgen we de eerste weken en maanden van de splinternieuwe en dolgelukkige ouders.

Dave Roelvink vader gezin serie
Serie: Daddy Dave (2022) | Beeld: Discovery

Eerste beelden van ‘Daddy Dave’ al door discovery+ gedeeld in trailer

Je kunt alvast een idee krijgen van deze nieuwe serie door de trailer te bekijken. Die werd namelijk tegelijkertijd met de bekendmaking van de realityserie al via YouTube door discovery+ gedeeld. Kijk hem nu hieronder.

Special Forces VIPS

Een paar weken geleden liet Dave Roelvink al een hele andere kant van zichzelf zien tijdens het Videoland Original-programma Special Forces VIPS. Kijkers waren onder de indruk van zijn tomeloze inzet en bijzondere teammentaliteit. In dit programma kwam ook meermaals zijn aanstaande vaderschap naar voren.


Tekst: Discovery