Komt er een seizoen 2 van ‘Daar Gaan Ze Weer’?

Op dinsdag 2 april 2024 ging Daar Gaan Ze Weer van start. In het nieuwe programma volgen we oude bekenden die naar het buitenland vertrekken voor een nieuw avontuur. Deze bekende kandidaten kun je kennen van andere reality programma’s. Helaas is het seizoen alweer voorbij, waardoor je je vast afvraagt wanneer het programma weer te zien is op tv. Kortom: komt er een seizoen 2 van Daar Gaan Ze Weer?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Daar Gaan Ze Weer’ is een succes

De naam van het nieuwe programma is een duidelijke aanwijzing naar de deelnemers. In het programma volgen we namelijk oude bekenden aan realityshows tijdens hun nieuwe buitenlandse avontuur in Europa. Stuk voor stuk hebben ze een nieuwe droom voor ogen en grijpen ze de uitdaging met beide handen aan. Uiteraard gaat dit niet geheel zonder slag of stoot, want niet iedere aanpak blijkt even succesvol te zijn.

Zo zagen we hoe Aadje en Richard (Ik Vertrek) een party-rental service startten, vertrok Caroline (B&B Vol Liefde) naar Italië en ging Debbie (B&B Vol Liefde) samen met haar Vincenzo aan de slag om een ecologische glamping te beginnen. Ook Jacobien en Arjen (Kerels Met Een Kleintje) gingen het avontuur aan en wilden hun houten huisje verhuren aan toeristen. Tot slot zagen we Maaike en Bart (Helemaal Het Einde!) terug in Spanje. Kijkers konden wekenlang genieten van de avonturen en deden dit dan ook massaal. Het programma bleek een groot succes te zijn.

Komt er een seizoen 2 van ‘Daar Gaan Ze Weer’?

Een tweede seizoen kon dus eigenlijk ook niet uitblijven. RTL heeft dan ook de komst van seizoen 2 bevestigd. We zullen dus opnieuw oude bekenden gaan volgen tijdens hun avontuur in het buitenland. Om welke kandidaten het gaat, blijft nog geheim. Gelukkig kunnen we ons gaan verheugen op een hele reeks nieuwe afleveringen.

Wanneer verschijnt het tweede seizoen op tv?

Helaas hebben we ook minder goed nieuws, want de datum voor het tweede seizoen is nog niet bekend. Ook weten we nog niet of de opnames al gestart zijn, of dat er zelfs nog deelnemers worden gezocht. Als we dezelfde periode aanhouden, zou het kunnen dat het tweede seizoen in het voorjaar van 2025 van start gaat. Dit is echter niet officieel bevestigd. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over het programma

Een gloednieuwe realityserie waarin we oude bekende deelnemers van succesvolle en vaak veelbesproken tv-programma’s volgen in hun buitenlandse avontuur verspreid over Europa. Allemaal beschikken ze over een flinke dosis lef én hebben een vurig verlangen om te starten met een nieuwe fase in hun leven. Over de grens wagen ze opnieuw een sprong in het diepe, met alle mogelijke successen en tegenslagen van dien. En wij zijn overal bij.  De deelnemers hebben allemaal hun eigen aanpak om die grote droom te realiseren, maar niet iedere werkwijze blijkt een garantie voor succes…Wiens avontuur slaagt?

TitelDaar Gaan Ze Weer
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.