Deze bekende deelnemers zien we terug in ‘Daar Gaan Ze Weer’

Op dinsdag 2 april 2024 gaat er een nieuw programma op RTL 4 van start. In Daar Gaan Ze Weer volgen we oude bekenden die de sprong in het diepe wagen en een nieuw buitenlands avontuur in Europa aangaan. Deze ‘nieuwe’ kandidaten kun je kennen van eerder verschenen realityshows. Maar welke deelnemers durven de stap te wagen en een nieuwe uitdaging aan te gaan?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw avontuur in ‘Daar Gaan Ze Weer’

De naam van het nieuwe programma is een duidelijke aanwijzing naar de deelnemers. In het programma volgen we namelijk oude bekenden aan realityshows tijdens hun nieuwe buitenlandse avontuur in Europa. Stuk voor stuk hebben ze een nieuwe droom voor ogen en grijpen ze de uitdaging met beide handen aan. Uiteraard gaat dit niet geheel zonder slag of stoot, want niet iedere aanpak blijkt even succesvol te zijn.

Deze deelnemers gaan de uitdaging aan

In Daar Gaan Ze Weer volgen we vijf oude bekenden tijdens hun nieuwe avontuur in het buitenland. Hieronder stellen we alle kandidaten aan je voor. Uiteraard vertellen we je van welke realityshows je deze deelnemers al kunt kennen.

Aadje en Richard – ‘Ik Vertrek’

De eerste deelnemers die we aan je voorstellen zijn Aadje en Richard. Het koppel deed in 2020 mee aan Ik Vertrek. Toen zagen we hoe zij Naaldwijk verruilden voor het Spaanse Calpe. Inmiddels runnen de twee een succesvolle B&B en genieten zij van het zonnige Spaanse leven. Toch blijven de mannen ondernemen, want in Daar Gaan Ze Weer zien we hoe ze een eigen party-rental service starten. Zij zorgen voor alle spullen voor een geslaagd feest. Toch is dit niet het enige wat de mannen bezighoudt. Nu ze al lange tijd bij elkaar zijn, is het wellicht tijd voor een huwelijksaanzoek.

Daar Gaan Ze Weer Aadje Richard Ik Vertrek
Programma: ‘Daar Gaan Ze Weer’ (2024) | Beeld: Tom Cornelissen via RTL

Caroline – ‘B&B Vol Liefde’

Wie naar B&B Vol Liefde kijkt, zal de volgende deelneemster vast en zeker herkennen. Caroline deed in 2021 mee aan het populaire programma met haar Bed & Breakfast in Oostenrijk. Helaas vond zij hier niet de liefde, maar is ze nog steeds gelukkig met haar hondje Roos. Vanwege de coronapandemie moest ze haar B&B noodgedwongen verkopen en verhuisde ze terug naar Nederland. Niet voor lang, want Caroline vertrekt opnieuw naar Oostenrijk om op zoek te gaan naar een nieuw pand. Vanwege de hoge prijzen stuit de zoektocht op problemen, waardoor ze nu haar pijlen richten op een nieuw plan: Italië.

Daar Gaan Ze Weer Caroline B&B Vol Liefde
Programma: ‘Daar Gaan Ze Weer’ (2024) | Beeld: Tom Cornelissen via RTL

Debbie – ‘B&B Vol Liefde’

Ook Debbie uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde gaat een nieuw avontuur aan. Hoewel ze tijdens het programma niet de liefde vond, werd ze compleet verrast door de Italiaanse Vincenzo. Ze verkocht haar B&B Casa Santangelo in het Italiaanse Salerno en besloot zich samen met haar partner op de toekomst te richten. Inmiddels hebben de twee een zoontje Giuseppe. Het gezin heeft een stuk grond vlakbij Napels gekocht, waar ze een ecologische glamping willen beginnen. Daarbij komen natuurlijk de nodige uitdagingen kijken.

Daar Gaan Ze Weer Debbie B&B Vol Liefde
Programma: ‘Daar Gaan Ze Weer’ (2024) | Beeld: Tom Cornelissen via RTL

Jacobien en Arjen – ‘Kerels Met Een Kleintje’

Het volgende stel leerden we voor het eerst kennen tijdens het programma Kerels Met Een Kleintje. Hierin volgden we de twee tijdens het krijgen van hun eerste kindje. Inmiddels is het gezin drie kinderen verder en wonen ze niet meer in Amsterdam-Zuid. In plaats daarvan wonen ze nu in een zelfgebouwd houten huisje in het Zuid-Italiaanse Ostuni. Hun droom is om het huisje aan toeristen te verhuren en zelf te gaan leven in de nog te verbouwen villa. Alleen klussen, zonder enige kluservaring, met drie kleine kinderen zal niet altijd even gemakkelijk zijn.

Daar Gaan Ze Weer Jacobien Arjen Kerels Met Een Kleintje
Programma: ‘Daar Gaan Ze Weer’ (2024) | Beeld: Tom Cornelissen via RTL

Maaike en Bart – Helemaal Het Einde!

Tot slot zien we Maaike en Bart terug. Zij gaan voor de derde keer het buitenlandse avontuur aan. Na Portugal zagen we hoe de twee in 2018 met hun zoon Senna meededen aan het programma Helemaal Het Einde! In Kaapverdië op het eiland São Vicente zagen we hoe het gezin een startkapitaal, primitief toilet en één jaar de tijd kreeg om een nieuw bestaan op te bouwen. Samen met de familie van Berkel bouwden zij vakantiehuizen. Inmiddels hebben de twee een dochtertje gekregen en hebben ze een boerderij nabij het Spaanse Blanes gekocht. Hier droomt het gezin ervan om Spaanse paarden te kopen, trainen en verkopen aan Nederland.

Daar Gaan Ze Weer Maaike Bart Helemaal Het Einde!
Programma: ‘Daar Gaan Ze Weer’ (2024) | Beeld: Tom Cornelissen via RTL

Meer informatie over het programma

Een gloednieuwe realityserie waarin we oude bekende deelnemers van succesvolle en vaak veelbesproken tv-programma’s volgen in hun buitenlandse avontuur verspreid over Europa. Allemaal beschikken ze over een flinke dosis lef én hebben een vurig verlangen om te starten met een nieuwe fase in hun leven. Over de grens wagen ze opnieuw een sprong in het diepe, met alle mogelijke successen en tegenslagen van dien. En wij zijn overal bij.  De deelnemers hebben allemaal hun eigen aanpak om die grote droom te realiseren, maar niet iedere werkwijze blijkt een garantie voor succes…Wiens avontuur slaagt?

TitelDaar Gaan Ze Weer
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.