Oude bekenden keren terug in nieuw programma ‘Daar Gaan Ze Weer’

Daar gaan we weer, want er verschijnt binnenkort een nieuw programma op tv. In Daar Gaan Ze Weer keren bekenden deelnemers uit eerdere programma’s terug op tv om een nieuw buitenlands avontuur in Europa aan te gaan. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen aanpak om deze droom te realiseren. Maar op welke datum verschijnt de eerste aflevering? En welke deelnemers durven de sprong in het diepe te wagen?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw programma ‘Daar Gaan Ze Weer’ bijna van start

Dit voorjaar gaat het nieuwe programma Daar Gaan Ze Weer van start. In het programma volgen we oude bekende deelnemers aan tv-programma’s tijdens hun nieuwe buitenlandse avontuur in Europa. Ieder van hen kiest ervoor om zijn spullen te pakken en een compleet nieuwe uitdaging aan te gaan. Uiteraard gaat dit niet geheel zonder slag of stoot, want niet iedere aanpak blijkt even succesvol te zijn. Goed nieuws, want de eerste aflevering verschijnt al op dinsdag 2 april 2024 om 20:30 uur op RTL 4. Hierna volgen er nog veel meer, want het programma zal wekelijks op hetzelfde tijdstip worden uitgezonden. Ook verschijnen de afleveringen op Videoland.

Oude bekenden keren terug op tv

Aan het programma doen een aantal oude bekende deelnemers mee. Je kent deze kandidaten waarschijnlijk van andere realityshows. Zo zien we hoe Aadje en Richard (Ik Vertrek) een party-rental service starten, vertrekt Caroline (B&B Vol Liefde) naar Italië en gaat Debbie (B&B Vol Liefde) samen met haar Vincenzo aan de slag om een ecologische glamping te beginnen. Ook Jacobien en Arjen (Kerels Met Een Kleintje) gaan het avontuur aan en willen hun houten huisje verhuren aan toeristen. Tot slot zien we Maaike en Bart (Helemaal Het Einde!) terug in Spanje.

Meer informatie over het programma

Een gloednieuwe realityserie waarin we oude bekende deelnemers van succesvolle en vaak veelbesproken tv-programma’s volgen in hun buitenlandse avontuur verspreid over Europa. Allemaal beschikken ze over een flinke dosis lef én hebben een vurig verlangen om te starten met een nieuwe fase in hun leven. Over de grens wagen ze opnieuw een sprong in het diepe, met alle mogelijke successen en tegenslagen van dien. En wij zijn overal bij.  De deelnemers hebben allemaal hun eigen aanpak om die grote droom te realiseren, maar niet iedere werkwijze blijkt een garantie voor succes…Wiens avontuur slaagt?

TitelDaar Gaan Ze Weer
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.