Cursed seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Fan van Game of Thrones en The Witcher? Dan geniet je vast ook enorm van het eerste seizoen van Cursed op Netflix! Gebaseerd op het boek van Tom Wheeler en Frank Miller wordt een vertelling van de Arthur-legende met waanzinnige zwaardgevechtsscènes uitgebeeld. Katherine Langford (Nimue) speelt de sterren van de hemel in het eerste deel van de serie Cursed. Door haar hoofdrol als Hannah Baker in 13 Reasons Why hadden we natuurlijk al een prachtige performance kunnen verwachten, maar ze heeft ons absoluut niet teleurgesteld. Benieuwd of er ook een vervolgdeel aan zit te komen? Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Cursed seizoen 2 op Netflix!

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Cursed over?

Een jonge vrouw wordt wakker met een goddelijk artefact in haar rug en raakt verstrikt in een oorlog tussen de krachten van de Hemel en de Hel.

Titel: Cursed
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Avontuur, Drama, Fantasy
Makers: Frank Miller, Tom Wheeler
Cast: Katherine Langford, Sebastian Armesto, Shalom Brune-Franklin
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Cursed seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Cursed seizoen 2 op Netflix Nederland?

Momenteel is enkel bekend dat er één seizoen van Cursed is. Of er een tweede zal volgen, zal later blijken. Het zal naar verwachting in ieder geval niet voor 2021 gepubliceerd worden op de streamingdienst. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

→ Het originele boek van Cursed vind je hier 🍿

Wat kunnen we verwachten van de personages en verhaallijn in het tweede deel?

Let op: spoilers! Aangezien Gawain het leven laat aan het einde van seizoen 1 (samen met vele anderen tijdens het eindgevecht tussen the Fey, the Red Spear en the Red Paladins) en Nimue wordt geraakt door Sister Iris’ pijlen en in het meer wordt gegooid, is het nog de vraag welke personages terug te zien zullen zijn in een tweede deel van de serie.

Het bizarre plot van de serie dompelde the Fey in rouw en wraak, maakte Morgana tot The Widow, gaf Merlin het zwaard, toonde The Weeping Monk als Lancelot en werpd de vraag op of hij aan de zijde van Arthur gaat vechten met Squirrel/Percival aan zijn zij. Zou het tweede seizoen van Cursed gaan over Nimue’s tocht naar de titel van Lady of the Lake en Arthur’s doel om koning te worden?

Komt er een Cursed seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Doordat de komst van deel 2 nog niet is bevestigd, weten we ook nog niets over een seizoen 3. Zodra we meer weten, melden we het op de website en sociale media van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Cursed seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van een mogelijk tweede seizoen, maar kijk hieronder wel alvast naar de beelden van deel 1!

CURSED (Katherine Langford) | Nieuwe trailer | Netflix