Waar kan ik de film Cruella (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Cruella online kijken kunnen. Er zijn door de jaren heen al heel wat titels over deze schurk en haar hondjes verschenen (zie ook 5 films over de 101 Dalmatiërs), dus maak je maar vast klaar voor nog meer kijkgenot met deze live action-film uit 2021. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Cruella online kijken?

✅ Disney+: Deze film is sinds 28 mei 2021 metVIP-toegang en sinds 27 augustus 2021 zonder bijbetaling te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Cruella bij Disney+.

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Disney+ heeft er tot nu toe al meermaals voor gekozen om films 3 maanden na de lancering metVIP-toegang beschikbaar te maken voor alle abonnees. Zo is hetzelfde het geval bij Cruella. Sinds vrijdag 27 augustus 2021 is de film dan ook voor elke abonnee van de streamingdienst beschikbaar.

Verhaal van Cruella (2021)

Cruella duikt in de rebelse beginperiode van een van de meest beruchte – en berucht modieuze – schurken, de legendarische Cruella de Vil. Oscar-winnaar Emma Stone speelt Estella, alias Cruella, tegenover Oscar-winnaar Emma Thompson als barones, het hoofd van een prestigieus modehuis dat Estella plukt uit duisternis als een ontluikende ontwerper. Het speelt zich af tegen de achtergrond van het punk-rock Londen van de jaren zeventig, en directeur Craig Gillespie levert een unieke kijk op deze unieke schurk.

Disney's Cruella | Official Trailer

Streaming informatie over de film

Titel: Cruella
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 14 minuten
Categorie: Komedie, Misdaad
Regisseur: Craig Gillespie
Schrijvers: Dana Fox, Tony McNamara, Aline Brosh McKenna
Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong
Kijken: Bekijk direct Cruella op Disney+

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.