Animatiefilm ‘De Croods 2’ is nu te zien op Pathé Thuis (en wordt heel veel bekeken!)

Liefhebbers van animatiefilms hebben geluk, want één van de publiekslievelingen van de afgelopen zomer is nu te zien bij Pathé Thuis. Je kunt namelijk sinds woensdag 10 november genieten van De Croods 2: Een Nieuw Begin op de streamingdienst. Deze film wordt op Rotten Tomatoes beoordeeld met 94% door het publiek en 77% door critici. Ook op IMDb wordt een prima score van 7,0 uit 10 behaald.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

De Croods 2 is sinds woensdag 10 november 2021 zien bij Pathé Thuis

Toen de nieuwe films op Pathé Thuis in november 2021 bekendgemaakt werden, zullen veel filmliefhebbers in hun nopjes zijn geweest. Zo kun je nu op de streamingdienst kijken naar Fast & Furious 9, Luizenmoeder – De Film, The Hitman’s Wife’s Bodyguard en de animatiefilm De Croods 2: Een Nieuw Begin. Al deze films verschenen deze zomer in de Nederlandse bioscoop en zijn nu al thuis te bekijken.

Sinds woensdag 10 november is de film van de animatiestudio DreamWorks Animation te bekijken bij het video on demand-platform. Je kunt hem huren voor €4,99 in SD-kwaliteit en voor €5,99 in HD. Gehuurde films kun je binnen 30 dagen aanzetten en vervolgens heb je maximaal 48 uur de tijd om hem te kijken. Je kunt ook beslissen om de film te kopen vanaf €13,99.

Waanzinnige stemmencast

Natuurlijk is het leuk om de film met de kids in het Nederland te bekijken. De stemmen in deze versie worden onder andere ingesproken door Matteo van der Grijn, Waldemar Torenstra, Saar van Koningsberger, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol en Paula Majoor. Maar als je zelf een groot liefhebber van (animatie)films en -series bent, dan moet je eigenlijk overwegen om voor de Engelse stemmencast te gaan. Want hou je vast, daar zitten een paar gigantische namen tussen. Zo wordt de stem van Grug ingesproken door niemand minder dan Nicolas Cage en zijn Emma Stone, Ryan Reynolds en Peter Dinklage de stemmen van Eep, Guy en Phil Betterman.

Eerste film van De Croods verscheen vorige week bij Netflix

De lancering van De Croods 2 op Pathé Thuis was natuurlijk al goed nieuws voor fans van nieuwe animatiefilms, maar er is een extra factor die ervoor zorgt dat de film nu zo goed wordt bekeken. Op dinsdag 16 november werd door Netflix namelijk de voorganger De Croods uit 2013 op het video on demand-platform gezet. Deze film is overigens ook hier op Pathé Thuis en hier op Amazon Prime Video te bekijken. Veel mensen willen hierna graag de vervolgfilm aanzetten en die is dus enkel bij Pathé Thuis te streamen.

Verhaal, informatie en trailer van De Croods 2: Een Nieuw Begin (2021)

De Croods hebben al een hoop rampen en ervaringen overleefd. Naast alle gevaarlijke prehistorische dieren, ook hun dochter’s vriendje. Ze dachten dat ze alles gehad hadden tot ze de familie Betermans ontmoeten…

TitelDe Croods 2: Een Nieuw Begin
Jaar2020
Duur1 uur en 32 minuten
TaalEngels / Nederlands
GenreAnimatie, Avontuur, Komedie, Familie
IMDb7,0 uit 35.000 stemmen
RT Tomatometer77% uit 150 recensies
RT Audience Score94% uit 1.000+ stemmen
RegisseurJoel Crawford
CastNicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Peter Dinklage, Leslie Mann, Kelly Marie Tran, Catherine Keener, Clark Duke, Randy Thom

Synopsis: Pathé Thuis