Criminal Minds stopt na 15 seizoenen

Na Criminal Minds seizoen 15 valt nu dan helaas het doek. Daarmee stopt de populaire misdaadserie in 2019 na 325 afleveringen als een van de langst lopende televisiedrama’s ooit. Er zal geen seizoen 16 komen. Wil je de serie volledig kijken? Dat kan op Videoland, Ziggo GO Movies & Series en hier.

Criminal Minds seizoen 15

In de lente van 2019 wordt begonnen met de opnames van seizoen 15. Het laatste seizoen telt 10 afleveringen en zal eind 2019 worden uitgezonden op de televisie in de Verenigde Staten. De voorgaande seizoenen zijn in Nederland te zien op Veronica en te streamen op Videoland en Ziggo GO Movies & Series.

Criminal Minds seizoen 16

Er zal helaas dus geen seizoen 16 verschijnen. Seizoen 15 met zijn 10 afleveringen zullen het einde betekenen van een van de langstlopende televisiedrama’s ooit.

Criminal Minds verhaal en trailer

De serie is gemaakt door Jeff Davis en werd geproduceerd door Breen Frazier, Erica Messer en Mark Gord. Het volgt een FBI eliteteam dat criminelen analyseert om te proberen te voorkomen dat ze opnieuw toe zullen slaan.

Aanbod Videoland en Ziggo GO Movies & Series

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Het Videoland aanbod en Ziggo GO Movies & Series aanbod is hier ook te vinden.