Kijktip: ‘Creed III’ met Michael B. Jordan is nu al te streamen

Begin maart kon je voor het eerst naar de dichtstbijzijnde bioscoopzaal rennen om Michael B. Jordan voor de derde keer te bewonderen in de rol van de gespierde bokser Adonis Creed en nu is Creed III alweer naar je eigen thuisbioscoop gekomen. Pathé Thuis voegde de film op donderdag 4 mei toe.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Adonis Creed gaat een nieuwe strijd aan in ‘Creed III’

Het was in 2015 dat we voor het eerst kennismaakten met Adonis Creed. In Creed, de eerste Rocky spin-off met Michael B. Jordan in de titelrol, vraagt hij de legendarische Rocky Balboa om hem te trainen. Nu is het alweer tijd voor het derde deel in de populaire franchise. Helaas is Sylvester Stallone er deze keer niet bij, maar dat betekent niet dat je niet alweer een hoop spektakel kan verwachten. Creed III draait om Adonis’ jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian. Hij heeft een lange tijd in de gevangenis gezeten en heeft niks te verliezen. Daarom moet Adonis zich opmaken voor een gevecht waarin zijn hele toekomst op het spel staat.

Creed zou Creed niet zijn zonder Michael B. Jordan in de hoofdrol. De getalenteerde acteur maakt met deze film tevens zijn regiedebuut. Hij wordt voor de schermen bijgestaan door Tessa Thompson (Thor: Love and Thunder), Jonathan Majors (Da 5 Bloods), Wood Harris (The Wire) en Florian Munteanu (Vikings: Valhalla).

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Michael B. Jordan kruipt voor de derde keer in de titelrol en dit is tevens zijn regiedebuut
2️⃣ Enthousiaste kijkers, met een Audience Score van maar liefst 96% op Rotten Tomatoes
3️⃣ Veel kwaliteit achter de schermen, waar onder meer Black Panther-regisseur Ryan Coogler meewerkte aan de film

‘Creed III’ is nu al online te zien bij Pathé Thuis

Op donderdag 4 mei voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de boksfilm toe aan het aanbod. Vanaf nu kun je hem kopen (voor €15,99), maar je kunt er ook voor kiezen om twee weken te wachten en de film vanaf donderdag 18 mei voor een lagere prijs te huren. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Creed III en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

→ Zin in een filmmarathon? Bekijk ook Creed en Creed II hier op Pathé Thuis 🍿

CREED III | Final Trailer

Meer informatie over de film

Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan. Wanneer jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian (Jonathan Majors) weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring. De confrontatie tussen de voormalige vrienden is meer dan alleen een bokspartij. Om de rekening te vereffenen moet Adonis zijn toekomst op het spel zetten om het op te nemen tegen Damian, een bokser die niets te verliezen heeft.

TitelCreed III
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 57 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Drama
IMDb6,9 uit 51.000 stemmen
RegisseurMichael B. Jordan
CastTessa Thompson, Michael B. Jordan, Jonathan Majors, Mila Kent, Wood Harris, Florian Munteanu, Phylicia Rashad

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.