Waar kun je de film ‘Creed III’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Creed III (2023) online kijken kunnen. In deze derde film van de hitfranchise gaat Adonis Creed de confrontatie aan met zijn jeugdvriend en voormalige bokstalent Damian. Hieronder laten weten of film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Creed III’ (2023) online kijken?

Creed III is vanaf 2 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande films Creed (2015) en Creed II (2018).

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Creed III bij Amazon Prime Video. Sinds vrijdag 9 juni kun je als abonnee van Amazons streamingdienst Prime Video zonder aanvullende kosten naar deze film kijken, net als naar de eerste twee Creed-films. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Creed III bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op donderdag 4 mei toe aan het aanbod en als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook Creed en Creed II kun je hier bij Pathé Thuis streamen.
⛔️ Disney+Creed III is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDe film is gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, dus er is een kans dat zij hem in de toekomst naar hun eigen streamingdienst (HBO Max) willen brengen. Dit is op dit moment echter nog niet officieel bevestigd.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Creed III nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Creed III’ (2023)

Metro Goldwyn Mayer Pictures komt met Creed III, waarmee Michael B. Jordan zijn regiedebuut maakt en terugkeert in de rol van Adonis Creed in de derde film van de hitfranchise. Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan. Wanneer jeugdvriend en voormalig bokstalent Damian (Jonathan Majors) weer opduikt na een lange gevangenisstraf, wil die graag bewijzen dat hij een kans verdient in de ring. De confrontatie tussen de voormalige vrienden is meer dan alleen een bokspartij. Om de rekening te vereffenen moet Adonis zijn toekomst op het spel zetten om het op te nemen tegen Damian, een bokser die niets te verliezen heeft.

Streaming informatie over de film

TitelCreed III
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 57 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Drama
RegisseurMichael B. Jordan
CastTessa Thompson, Michael B. Jordan, Jonathan Majors, Mila Kent, Wood Harris, Florian Munteanu, Phylicia Rashad

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.