Waar kun je de film ‘The Creator’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Creator (2023) online kijken kunnen. In deze Oscargenomineerde film is er een oorlog uitgebarsten tussen het menselijk ras en troepen van de kunstmatige intelligentie. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Creator’ (2023) online kijken?

The Creator was in september 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga meteen naar The Creator bij Disney+. Disney+ heeft The Creator opgenomen in het aanbod op 17 januari 2024, omdat de film komt van 20th Century Studios en dit is een filmstudio is die verbonden is aan de streamingdienst. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 16% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Creator bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde films op 14 november 2023 toe aan het aanbod, maar nu hebben ze de releasedatum nog niet gedeeld. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Creator’ (2023)

De epische scifi-actiethriller The Creator van schrijver / regisseur Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla), speelt zich af in een toekomstige oorlog tussen het menselijke ras en de troepen van de kunstmatige intelligentie (AI). Joshua (Washington) is een ex-agent van de speciale eenheid. Hij rouwt om de verdwijning van zijn vrouw (Chan). Hij wordt gerekruteerd om de Schepper, de ongrijpbare architect van de geavanceerde AI, op te sporen en te doden. Deze architect heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om niet alleen de oorlog, maar ook het bestaan van de mensheid te beëindigen. Joshua en zijn team van elite-agenten reizen over de vijandelijke linies, naar de duistere kern van het door AI-bezet gebied. Aldaar ontdekken ze dat het wereldbeëindigende wapen dat hij moet vernietigen, een AI is in de vorm van een jong kind (Voyles).

Streaming informatie over de film

TitelThe Creator
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 13 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Sciencefiction, Thriller
RegisseurGareth Edwards
CastJohn David Washington, Gemma Chan, Allison Janney

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.