Romkom ‘Crazy Rich Asians’ (2018) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Een romantische komedie uit 2018 is deze week gebombardeerd tot Movie of the Week door de streamingdienst Pathé Thuis: de film Crazy Rich Asians met Constance Wu en Henry Golding. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Crazy Rich Asians is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Crazy Rich Asians (2018) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de actiethriller Apex nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 3 van 2022 is Crazy Rich Asians de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Jon M. Chu en heeft in de cast sterren als Constance Wu, Henry Golding, Awkwafina en Michelle Yeoh. Deze week is Crazy Rich Asians maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 24 januari 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen. Ga direct naar Crazy Rich Asians bij Pathé Thuis.

Verhaal, details en trailer van ‘Crazy Rich Asians’ (film, 2018)

Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Rachel weet niet dat Nick een afstammeling is van één van de rijkste families van het land, maar ook behoort tot de meest gewilde vrijgezellen.

TitelCrazy Rich Asians
SoortFilm
Jaar2018
TaalEngels
Duur1 uur en 56 minuten
CategorieRomantiek, Drama, Komedie
IMDb6,9 uit 162.000 stemmen
RegisseurJon M. Chiu
CastConstance Wu, Henry Golding, Awkwafina, Michelle Yeoh, Gemma Chan, Lisa Lu, Harry Shum Jr., Ken Jeong, Sonoya Mizuno

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Crazy Rich Asians uit 2018, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €2,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99 (HD) / €9,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis