Komt er een ‘Costa!! de serie’ seizoen 2 op Netflix?

Op 2 mei ging het kersverse zomerse Costa!! de serie van start op Netflix. In dit vervolg op de film Costa!! uit 2022 moet een nieuwe generatie ervoor zorgen dat Club Costa de deuren niet hoeft te sluiten. Alle acht de afleveringen zijn sinds donderdag te bingen. Veel mensen vragen zich echter af of er ook een Costa!! de serie seizoen 2 komt. En wanneer zouden we er dan naar kunnen kijken op de Nederlandse Netflix?

Komt er een ‘Costa!! de serie’ seizoen 2?

In 2022 stortte Anna zich op haar vaders vervallen club, de Costa. Ze wilde hier weer dé place-to-be van maken en dit lukte wel. Er zijn nu alleen weer nieuwe problemen. De eigenaar van Club Costa en Anna’s vader, Thomas, kan het allemaal niet maar aan en heeft een burn-out. Hij besluit zich terug te trekken, maar dat betekent dat de nieuwe generatie de verantwoordelijkheid krijgt. Kunnen zij voorkomen dat de club voorgoed zijn deuren moet sluiten?

Costa!! de serie ging op donderdag 2 mei in première. Het is nog niet duidelijk of er na het eerste seizoen nog meer afleveringen gemaakt gaan worden. Dit zal ook afhankelijk zijn van de populariteit van de serie. Zodra we meer officiële informatie krijgen van Netflix, werken we deze pagina direct bij.

→ De film Costa!! nog een keer zien? Bekijk hem direct ☀️

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Costa!! de serie’ op Netflix Nederland?

Op dit moment weten we nog niet óf er een Costa!! de serie seizoen 2 verschijnt. Wanneer we er eventueel naar zouden kunnen kijken, is dus ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Tijdens een zomer vol muziek, feesten en romantiek stijgt de temperatuur in Club Costa: een nieuwe generatie proppers krijgt de touwtjes in handen om sluiting te voorkomen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.