Coronavirus, Explained (serie, 2020) | Nieuw op Netflix

De nieuwe miniserie Coronavirus, Explained op Netflix duikt in een heel veel besproken onderwerp, namelijk het Coronavirus. Hoe is deze pandemie ontstaan? En hoe verschilt COVID-19 van andere virussen? De miniserie op Netflix geeft antwoord op deze en andere vragen over het virus. De eerste aflevering is nu online en de volgende twee afleveringen staan nog voor deze zomer op de planning.

Nieuwe documentaireserie Coronavirus, Explained op Netflix

De Vox-serie Explained heb je vast eerder op Netflix voorbij zien komen. Er staan namelijk al verschillende reeksen van deze documentaireserie op de streamingdienst. In de twee algemene seizoenen wordt elke aflevering een ander onderwerp besproken, zoals sektes, billionairs en astrologie. Ook zijn er miniseries uitgebracht over specifieke thema’s: The Mind, Explained en Sex, Explained.

Miniserie over het Coronavirus

De eerste aflevering van Coronavirus, Explained verscheen 26 april op Netflix. De aflevering duurt ongeveer 25 minuten. In documentaire komen verschillende wetenschappers en deskundigen aan het woord. De andere afleveringen van het seizoen moeten nog op Netflix verschijnen.

IMDb: 7,4
Trailer: Kijk hier
Streamingdienst: Bekijk de serie direct op Netflix

Meer documentaires op Netflix

Meer interessante documentaires bekijken? Check dan hier onze tips! Het totaalaanbod op Netflix verkennen? Kijk dan op deze pagina. Daar vind je ook nieuws, kijktips en andere relevante informatie.