Coppa Agostoni 2023: live kijken op tv en online | Wielrennen op donderdag 28 september

Hoewel het einde van het wielerseizoen in zicht is, koersen we voorlopig nog even door. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze alle beelden tijdens de wielerwedstrijd Coppa Agostoni op tv en online kijken kunnen op 28 september 2023. De Trittico Lombardo wordt gevormd door deze eendaagse wielerkoers in combinatie met de Coppa Bernocchi en de Tre Valli Varesine. Dit zijn alle drie wielerwedstrijden die in de regio van Lombardije worden verreden. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de wielerrace eventueel ook vertoont.

Waar kun je de wielerwedstrijd ‘Coppa Agostoni’ online kijken op 28 september 2023?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote wielerwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de Coppa Agostoni per videodienst in Nederland.

discovery+➡️ Ga meteen naar de wielerwedstrijd Coppa Agostoni bij discovery+. Deze streamingdienst heeft in Nederland de uitzendrechten van het wielrennen momenteel in handen. Je kunt een abonnement rechtstreeks of als add-on kanaal via Amazon nemen.
🔀 Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met wielerwedstrijden aan in Nederland. Het aanvullende kanaal van discovery+ maakt het wél mogelijk om ernaar te kijken. Daarnaast kun je ook al abonnee van Prime Video kijken naar de gloednieuwe documentaire All-in: Team Jumbo-Visma.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als wielrennen te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze wielerwedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze wielerkoers jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wielerwedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de wielerwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de Coppa Agostoni 2023 uitzendt

Op dit moment heeft Eurosport de uitzendrechten van de wielerwedstrijd Coppa Agostoni in 2023 in handen in Nederland. Hierdoor kun je op tv via deze sportzenders live kijken naar de volledige uitzending. Eurosport is samen met zenders als Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC online te streamen op de videodienst discovery+, wat de reden is dat we hiervoor omschreven dat daar online te kijken is naar de wielerwedstrijd.

Als je je afvraagt op welk kanaal van jouw tv de bovenstaande zender te vinden is, dan kun je dit eenvoudig opzoeken per provider. Hieronder vind je per televisie-aanbieder op welke zender Eurosport in je zenderoverzicht te ontvangen is.

Coppa Agostoni 2022 - HIGHLIGHTS

Meer informatie over de wielerwedstrijd Coppa Agostoni

De Coppa Agostoni is een eendaagse wielerwedstrijd die in de regio Lombardije wordt verreden. Hierdoor vormt het samen met de Coppa Bernocchi en de Tre Valli Varesine de Trittico Lombardo. De Italiaanse race werd voor het eerst in 1946 georganiseerd voor amateurs, waarna het dertien jaar later werd omgevormd tot professionele wedstrijd. De wielerkoers maakt sinds 2005 deel uit van de UCI Europe Tour.

CompetitieCoppa Agostoni / Giro della Brianza
SportWielrennen
DatumDonderdag 28 september 2023
Locatie🇮🇹 Lissone, Milaan, Italië

Afbeelding ter illustratie

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.