Copa América 2024: live kijken op tv en online | 20 juni t/m 14 juli

Naast het EK Voetbal vindt er nog een belangrijk voetbaltoernooi plaats. Sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze alle wedstrijden tijdens de Copa América op tv en online kijken kunnen op 20 juni t/m 14 juli 2024. Het Zuid-Amerikaanse kampioenschap wordt georganiseerd in de Verenigde Staten. In dit artikel geven wij aan of dit kampioenschap op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het toernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je wedstrijden van de Copa América (van 20 juni tot en met 14 juli 2024) online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote voetbalwedstrijden en toernooien. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de Copa América 2024 per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar de Copa América 2024 bij Viaplay. Bij deze streamingdienst is het mogelijk om wedstrijden uit het toernooi met Nederlands commentaar en voor- en nabeschouwing te kijken.
Ziggo SportHoewel de vorige editie op Ziggo Sport te zien was, heeft Viaplay de uitzendrechten voor dit jaar in handen.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als voetbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit Zuid-Amerikaanse kampioenschap is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de Copa América 2024 jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar voetbal te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen met voetbalwedstrijden aan.

Copa América 2024 op tv kijken

Tijdens de vorige editie uit 2021 waren de uitzendrechten in handen van Ziggo Sport, waardoor je bij de oranje provider het toernooi kon volgen. In mei 2024 werd echter bekendgemaakt dat deze editie van de Copa América niet meer bij Ziggo Sport, maar bij de nieuwe streamingdienst Viaplay wordt uitgezonden.

Met het lidmaatschap bij Viaplay krijg je buiten de Copa América ook toegang tot een aanbod van Formule 1, voetbalcompetities als de Premier League en Bundesliga, films & series en nog veel meer. De dienst kun je via je tv kijken en staan er apps op verschillende apparaten.

Meer informatie over de Copa América

CompetitieCopa América
SportVoetbal
DatumDonderdag 20 juni tot en met zondag 14 juli 2024
Locatie🇺🇸 Verenigde Staten (Verschillende speelsteden)

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.