Contact: klantenservice van discovery+

Heb je vragen of opmerkingen die je graag met de klantenservice van de streamingdienst discovery+ zou willen delen? Hier vind je hoe je contact kunt opnemen met de support afdeling van de videodienst in Nederland.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Support pagina van discovery+ in Nederland

Discovery heeft voor alle hulpvragen een speciale support pagina in het leven geroepen die bereikbaar is voor abonnees, maar ook voor mensen die geen lidmaatschap bij de streamingdienst hebben. Op deze pagina bij de website van discovery+ vind je aanbevolen artikelen met vragen over bijvoorbeeld het aanpassen van je wachtwoord, de verschillende soorten abonnementen en het inloggen via je Facebook account.

Het is heel eenvoudig om deze pagina te bereiken. Ga hiervoor naar de officiële website van discovery+ en scroll naar beneden. Hier vind je helemaal onderaan in witte letters ‘klantenservice’ staan. Klik erop om de support pagina te bereiken. Ook kun je via je discovery+ app toegang krijgen tot het hulpcentrum. Ga hiervoor rechtsonder naar het kopje ‘account’ en klik vervolgens op ‘klantenservice’.

Contact met de klantenservice van discovery+

Staat je vraag niet tussen de aanbevolen artikelen? En kun je ook tussen de kopjes ‘over discovery+’, ‘beheer mijn account’, ‘abonnementen en betalingen’, ’technische vragen’, ‘onze programma’s’ en ‘ondersteunde apparaten’ niet het antwoord vinden waar je naar op zoek was? Dan is er nog een andere oplossing.

Je kunt namelijk contact opnemen met de klantenservice van discovery+ door een bericht naar ze te sturen. Scroll hiervoor op de eerdergenoemde support pagina naar beneden en klik op de blauwe knop ‘schrijf ons’ om een bericht te sturen. Discovery deelt geen telefoonnummer via haar klantenservice, dus het is enkel mogelijk om via een bericht contact met ze op te nemen. Ze zijn elke dag van de week geopend tussen 09:00 uur ’s ochtends en 22:00 uur ’s avonds.

Facebook-groep met abonnees van de streamingdienst

Mocht je wel graag in contact komen met mensen over discovery+ maar niet op zoek zijn naar hulp van de support afdeling, dan is de Facebook-groep met abonnees misschien iets voor jou. Via de onderstaande pagina kun je kijktips uitwisselen met andere leden van de streamingdienst voor real-life entertainment.

Discovery+ in Nederland

Afbeelding ter illustratie