Zangeres Kesha krijgt haar eigen serie op discovery+ en die is nu te zien

TiK ToK, Die Young, Praying… Allemaal hits waar je Kesha van kunt kennen. Wat je misschien niet weet, is dat de zangeres ook veel bezig is met allerlei bovennatuurlijke en paranormale fenomenen en dat dit een grote inspiratiebron voor haar is geweest tijdens haar muzikale carrière. In haar nieuwe serie Conjuring Kesha, die vanaf vandaag (vrijdag 8 juli) exclusief te zien is bij discovery+, duikt ze in grootste mysteries van ons universum—waarbij je moet denken aan dingen als geesten, het leven na de dood en behekste huizen.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Kesha verdiept zich in het bovennatuurlijke in haar eigen serie

Zangeres Kesha heeft altijd veel inspiratie gehaald uit het bovennatuurlijke en het spirituele. Dit werd al duidelijk in haar podcast Kesha and the Creepies, en nu krijgt ze ook haar eigen serie op discovery+. In Conjuring Kesha duikt ze samen met andere celebrities en paranormale experts in de mysteries van de onderwereld.

Zo bezoekt ze de meest griezelige locaties en laat ze zich meenemen in allerlei bovennatuurlijke fenomenen. Geesten, menselijke skeletten, behekste huizen; het komt allemaal voorbij in dit boeiende programma, waarin we niet alleen de spirituele wereld beter leren kennen, maar ook meer te weten komen over de ooit zo beroemde zangeres Kesha.

In de eerste aflevering reist ze bijvoorbeeld af naar Brushy Mountain State Penitentiary. In deze voormalige gevangenis in Tennessee blijkt het te wemelen van de geesten. Meer dan tienduizend gevangenen kwamen hier om en lijken nu rond te waren in hun oude cellen. Samen met een paranormale onderzoeker en comedian Whitney Cummings gaat Kesha ’s nachts zelf op onderzoek uit. En dit doet ze ook in een behekst operahuis in Tennessee, in de bossen van Mount Shasta en op nog veel meer griezelige locaties.

‘Conjuring Kesha’ is vanaf 8 juli te zien bij discovery+

Conjuring Kesha verschijnt vanaf vrijdag 8 juli op streamingdienst discovery+. De serie bestaat uit zes afleveringen van ongeveer een uur, waarin Kesha wordt bijgestaan door singer-songwriter Betty Who, tv-persoonlijkheid Jojo Fletcher en andere celebrities. De eerste twee afleveringen staan direct online, daarna komt er elke week een aflevering bij. Alvast in de stemming komen? Hieronder bekijk je de eerste beelden van de serie.

Meer spirituele programma’s op discovery+

Op discovery+ zijn er naast Conjuring Kesha nog een hoop andere spirituele programma’s te vinden. Zo kun je bij de subcategorie ‘Paranormal & Unexplained’ terecht voor verschillende programma’s over het bovennatuurlijke. Je vindt hier onder meer het bekende programma Ghost Adventures.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwe programma’s op de streamingdienst? Dan kun je uiteraard onze website en social media-kanalen in de gaten houden. Ook inschrijven voor onze nieuwsbrief of de Facebook-groep met abonnees is mogelijk. Hier kun je kijktips uitwisselen met andere leden van de streamingdienst.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.