Waar kan ik de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It online kijken kunnen. In de spannende horrorfilm van regisseur Michael Chaves schitteren onder andere topsterren als Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ruairi O’Connor en Sarah Catherine Hook. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je The Conjuring: The Devil Made Me Do It online kijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film is te zien op de streamingdienst Pathé Thuis. Bekijk direct The Conjuring: The Devil Made Me Do It bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis beweert de moordverdachte door de duivel bezeten te zijn geweest. Ed en Lorraine worden tot het uiterste gedwongen om de ziel van de jonge jongen te redden.

THE CONJURING: THE DEVIL MADE ME DO IT – Official Trailer

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 1 uur en 48 minuten
Taal: Engels
Categorie: Horror,Mystery, Thriller
Regisseur: Michael Chaves
Schrijver: David Leslie Johnson-McGoldrick
Cast: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook
Kijken: Bekijk direct op Pathé Thuis

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.