Mel Gibson schittert in de gloednieuwe actiethriller ‘Informant’ op Pathé Thuis

De Amerikaanse acteur Mel Gibson heeft al heel wat grote titels op zijn naam staan, waaronder Braveheart en Lethal Weapon, maar heeft de acteerhanddoek nog altijd niet in de ring gegooid. Zo schitterde hij in 2022 in maar liefst zes films en is ook de eerste prent van 2023 alweer verschenen: Informant. Fan van de acteur? Je bekijkt de film nu via Pathé Thuis, mét korting.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Informant’

Informant vertelt een op ware gebeurtenissen geïnspireerd verhaal over twee narcotica-agenten, Tom Moran en Mike Thorton. Zij worstelen behoorlijk met de crack-epidemie die gaande is in de straten van The Bronx en besluiten een informant in te schakelen. Maar als ze hem een verkeerde tip geven, raken ze verstrikt in een aantal levensgevaarlijke situaties.

De hoofdrol wordt dus vertolkt door Mel Gibson en hij wordt bijgestaan door Dominic Purcell (Prison Break) en Kate Bosworth (Superman Returns). Ben je nieuwgierig geworden? Bekijk dan hieronder de eerste beelden.

CONFIDENTIAL INFORMANT Official Trailer (2023)

‘Informant’ is nu met korting te huur via Pathé Thuis

De film is vandaag in de bibliotheek van TVOD-streamingdienst Pathé Thuis verschenen. De eerste dag bekijk je hem met €1 korting op de HD-versie, waardoor je hem al voor een prijs €4,99 kunt huren. Deze actie geldt alleen op donderdag 10 augustus, dus wees er snel bij!

Als je bij Pathé Thuis een film huurt, heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Je kunt hem ook kopen, dan blijft de film voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak kijken als je wil.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Veteranen Ton en Mike vormen een team bij de narcoticabrigade in de levensgevaarlijke straten van The Bronx. Wanneer hun informant ze een foute tip geeft, raken ze betrokken bij een crack-oorlog.

TitelInformant
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurMichael Oblowitz
CastMel Gibson, Kate Bosworth, Nick Stahl, Dominic Purcell

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.