Waar kun je de serie ‘Concordia’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Concordia (2024) online kijken kunnen. Deze serie volgt een nieuwe gemeente die volledig gebouwd is op datacollectie en AI. Het moet de meest veilige plek zijn om te leven, maar dan wordt er een moord gepleegd. Een team moet zo snel mogelijk ontdekken wat er aan de hand is, voordat het te laat is… In dit artikel geven wij aan of deze titel op het moment van schrijven te zien is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Concordia’ (2024) online kijken?

Concordia is sinds kort te zien in Nederland. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst.

SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Concordia bij SkyShowtime. De serie ging daar op 23 mei 2024 in première. Vanaf dan geniet je wekelijks van twee nieuwe afleveringen; iedere donderdag is het zover. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Concordia helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is de serie Concordia niet te streamen.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Concordia’ (2024)

In de futuristische stad Concordia speelt AI een cruciale rol in het beschermen van het volk. Maar wanneer de stad wordt geconfronteerd met hun eerste moord en AI hack, staat de toekomst van hun harmieuze samenleving op het spel. Te midden van een race tegen de klok moet de stad niet alleen een medogeloze moord oplossen, maar ook een verontrustend complot ontrafelen dat de stad dreigt te vernietigen.

Streaming informatie over de serie

TitelConcordia
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
GenreDrama
CastRuth Bradley, Nanna Blondell, Christiane Paul, Hugo Becker, Kento Nakajima, Joséphine Jobert, Karoline Eichhorn, Jonas Nay, Alba Gaïa Bellugi, Maeve Metelka, Mohamed Achour, Louis Landau, Duncan Green, Peter Seaton-Clark, Set Sjöstrand

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.