Kun je Concert at SEA 2024 live op tv en online kijken?

Dit weekend is het tijd voor Concert at SEA. Van donderdag 27 juni tot en met zaterdag 29 juni 2024 vindt het jaarlijkse festival plaats op de Brouwersdam in Zeeland. Onder andere BLØF, Suzan en Freek, Acda en de Munnik, Davina Michelle en Joost Klein treden op.Heb je net misgegrepen bij het kopen van een kaartje? Dan vraag je je vast af of je ook thuis op tv of online met een live stream naar het concert kunt kijken. Hieronder geven wij aan aan of Concert at SEA 2024 op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime VideoDisney+SkyShowtimeVideolandViaplayHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het festival Concert at SEA in 2024 op tv en online kijken?

Concert at SEA is dit jaar van donderdag 27 juni tot en met zaterdag 29 juni 2024. In de onderstaande tabel zie je direct of het festival live op tv en online wordt uitgezonden.

⛔️ NLZIETHelaas wordt het festival niet op tv uitgezonden. Het festival is daarentegen wel te volgen op NPO Radio 2. Je kunt zowel luisteren als beelden bekijken via de app. Ook kun je online op NLZIET de editie van 2022 terugkijken. Je kunt een NLZIET-abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je de livestream van Concert at SEA op het moment van schrijven niet zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je de uitzending van Concert at SEA niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze streamingdienst zendt geen livestreams uit.
⛔️ NetflixDit programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandDeze videodienst zendt geen livestream van Concert at SEA uit.

Festival Concert at SEA op NLZIET

Het slechte nieuws is dat er geen directe livestream op tv wordt uitgezonden van Concert at SEA 2024. Dit betekent dat het concert dus niet op tv of online te kijken is. Wel is het mogelijk om het festival te volgen via NPO Radio 2. Je kunt dus live alle muziek via de radio horen. Daarnaast is het mogelijk om via de app van NPO Radio 2 naar beelden te kijken.

Wil je alsnog luidkeels meezingen met alle artiesten? Dan kun je online terecht op NLZIET. Hier is het festival uit 2022 terug te kijken. Wie weet wordt het festival uit 2024 ook opgenomen en wordt deze op een later tijdstip uitgezonden. Dit is echter niet officieel bevestigd. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

➡️ Ga direct naar de oude editie van Concert at SEA op NLZIET.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.