Streamingdienst Amazon Prime Video heeft weer een nieuwe film binnen weten te halen: Coming 2 America. Vanaf 5 maart 2021 zal namelijk de vervolgfilm van de succesvolle film uit 1988 met Eddie Murphy te zien zijn op het video on demand-platform van Amazon.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Coming 2 America (2021) op Amazon Prime Video in Nederland

Momenteel is de eerste film van Coming To America niet op Amazon Prime Video te zien, maar op Netflix. Het is mogelijk dat deze titel binnenkort door Amazon wordt overgenomen, maar niets is zeker. Wel is het zeker dat de tweede film exclusief naar Amazon Prime Video zal komen en niet naar bioscopen of andere streamingdiensten.

Verhaal

Prins Akeem (Eddie Murphy), nu de koning van Zamunda, keert terug met zijn vertrouweling Semmi (Arsenio Hall) voor een gloednieuw hilarisch avontuur. Dit avontuur neemt hen mee over de hele wereld, van het luxueuze land Zamunda naar Queens in New York – waar het allemaal begon! Een aantal favoriete sterren uit Coming to America keren terug, waaronder King Jaffe Joffer (James Earl Jones), Queen Lisa (Shari Headley), Cleo McDowell (John Amos), Maurice (Louie Anderson) en de bontgekleurde kappers crew. Bij dit gezelschap horen Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, Bella Murphy, Rotimi, KiKi Layne, Nomzamo Mbatha en Teyana Taylor. Met al deze sterren wordt Coming 2 America de komediefilm van het jaar waar iedereen naar uitkijkt.

Trailer

De trailer van Coming 2 America uit 2021 is nog niet vrijgegeven, maar wel kun je hieronder naar de beelden van de eerste film uit 1988 kijken om alvast in de stemming to komen.

Coming to America (1988) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

Details van de film

Titel: Coming 2 America / Coming to America 2
Jaar: 2021
Soort: film
Duur: nog niet bekend
Categorie: Komedie
Directors: Craig Brewer
Schrijvers: Barry W. Blaustein, David Sheffield
Cast: Eddie Murphy, Arsenio Hall, Jermaine Fowler
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Kijken: Kijk nu 30 dagen gratis naar Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.