Collectie: filmtips voor de hele familie tijdens voorjaarsvakantie op Pathé Thuis

Het is weer tijd voor de voorjaarsvakantie, dus de kids zitten een week thuis. Inspiratie nodig om met het hele gezin wat tijd vrij te maken voor quality time met een film op de bank? Check dan de voorjaarscollectie van familiefilms met korting op Pathé Thuis. Hieronder vind je een paar toffe kijktips uit de collectie.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Filmcollectie voor voorjaarsvakantie op Pathé Thuis: kijktips voor de hele familie

Je hoeft helemaal niet de deur uit om met het hele gezin een filmpje te kijken, want Pathé Thuis heeft een uitgebreide collectie van familiefilms aangemaakt op de streamingdienst. Het mooiste is dat je deze films al kunt huren vanaf €1,99 per stuk, omdat ze tijdelijk met korting worden aangeboden. Wie een film huurt, kan hem direct bekijken of bewaren voor later. Je kunt hem namelijk starten binnen 30 dagen, waarna je 48 uur de tijd hebt om hem af te kijken.

In de filmcollectie vind je een wisselend aanbod terug: van animatie tot komedie en van recente fantasyfilm tot tijdloze klassieker. Zo kun je nu kijken naar Pieter Konijn 2, een kijkcijferkanon dat vorig jaar nog in de bioscoop te zien was. Ook zijn bijvoorbeeld E.T., De Expeditie van de Familie Vos en meer toffe titels in de collectie voor jong en oud terug te vinden.

Deze 5 filmtips voor de hele familie staan in de voorjaarscollectie

Hieronder vind je 5 titels uit de collectie waarvan we bij de redactie van Streamwijzer verwachten dat ze hard gaan in de voorjaarsvakantie. Aan de ene kant omdat het fantastische films voor de hele familie zijn, maar aan de andere kant ook omdat ze momenteel niet op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland te bekijken zijn.

5. Tom & Jerry (2021)

Muis Jerry verhuist naar het chicste hotel van New York. Helaas is dat op hetzelfde moment als ‘de bruiloft van het jaar’. Ten einde raad vraag Kayla of straatkat Tom Jerry wil verjagen. Dit dreigt een rampzalig kat-en-muisspel te worden…

4. De Croods 2: Een Nieuw Begin (2020)

De Croods hebben al een hoop rampen en ervaringen overleefd. Naast alle gevaarlijke prehistorische dieren, ook hun dochter’s vriendje. Ze dachten dat ze alles gehad hadden tot ze de familie Betermans ontmoeten…

3. Harry Potter and the Philosopher’s Stone (2001)

Harry heeft zich altijd buitengesloten gevoeld door zijn familie. Op zijn elfde verjaardag verneemt hij dat zijn overleden ouders twee machtige tovenaars waren. Ook hij beschikt over magische krachten en mag daarom naar school op Hogwarts.

2. My Sweet Monster (2021)

Prinses Barbara is stiekem verliefd op prins Edward. Wanneer de geniepige postbode Weasel van de koning eist dat hij met Barbara wil trouwen, vlucht ze. Lieve monster Boogey doet er alles aan om Barbara te helpen het koninkrijk te redden.

1. Space Jam: A New Legacy (2021)

Een kwaadaardige machine ontvoert de zoon van de wereldberoemde basketballer LeBron James. De enige manier om hem terug te krijgen, is door samen met Bugs Bunny en de andere chaotische Looney Tunes de basketbalwedstrijd te winnen.

Meer films voor de hele familie bij Pathé Thuis

Wil je graag nog even verder bladeren door het enorme aanbod van films op Pathé Thuis voor het hele gezin? Dan hebben we goed nieuws, want de videodienst heeft een genrepagina aangemaakt waarop je ze allemaal terug kunt vinden. Ga direct naar alle familiefilms op Pathé Thuis en vul je kijklijst maar vast aan. Alvast een hele fijne voorjaarsvakantie gewenst!


Synopsissen: Pathé Thuis