Waar kun je de docuserie ‘Cody Gakpo Psalm 20:4’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Cody Gakpo Psalm 20:4 (2023) online kijken kunnen. In de documentaire volg je als kijker de indrukwekkende voetbalcarrière van Cody Gakpo. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Cody Gakpo Psalm 20:4’ (2023) online kijken?

Cody Gakpo Psalm 20:4 ging op zaterdag 25 november 2023 in première. We komen van alles te weten over de Nederlandse speler die in de Eredivisie uitkwam voor PSV en vervolgens vertrok naar de Premier League om te spelen voor Liverpool. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Cody Gakpo Psalm 20:4 bij Viaplay in Nederland. De eerste aflevering verscheen online op zaterdag 25 november. Daar werden op 2 december en 9 december nog twee afleveringen aan toegevoegd.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Cody Gakpo Psalm 20:4 helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze driedelige documentaireserie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video is de serie Cody Gakpo Psalm 20:4 niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Uitzendschema van de documentaireserie ‘Cody Gakpo Psalm 20:4’

Sinds zaterdag 25 november is de serie Cody Gakpo Psalm 20:4 te streamen bij Viaplay. In totaal gaan er drie afleveringen komen en ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Zaterdag25 november 2023
2Zaterdag2 december 2023
3Zaterdag9 december 2023

Verhaal en trailer van ‘Cody Gakpo Psalm 20:4’ (2023)

De kijker is getuige van ongelooflijke momenten die hem hebben gemaakt tot de topvoetballer die hij vandaag de dag is. Uniek zijn de onderhandelingen die hebben geleid tot de prachtige transfer van Gakpo naar Liverpool. Kijkers zullen worden gegrepen door het verhaal van Cody en zijn toewijding op en buiten het veld. De jonge Nederlander is een overtuigend, sympathiek en inspirerend karakter, met sterke familiebanden en een diepe toewijding aan het christelijk geloof.

Streaming informatie over de serie

TitelCody Gakpo Psalm 20:4
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands, Engels
CategorieDocumentaire, Sport

Synopsis: Viaplay

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.