Waar kun je de ‘Code Van Coppens’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op zondag 21 april 2024 is het nieuwe seizoen van de Code van Coppens van start gegaan. Iedere aflevering strijden vier bekende Nederlanders in duo’s tegen elkaar om zo snel mogelijk uit een escape room te snappen. Deze staat iedere week in het teken van een speciaal thema. Maar wat als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘Code Van Coppens’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Wekelijks wordt op SBS6 op zondag om 20:30 uur de nieuwste aflevering van Code Van Coppens uitgezonden op tv. Maar daarnaast is het ook mogelijk om dit programma te streamen. In de onderstaande tabel vind je meer informatie.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Code Van Coppens bij NLZIET. Nieuwe afleveringen van de serie zijn hier te streamen doordat ze onderdeel uitmaken van het aanbod van SBS6. Iedere zondag om 20:30 uur verschijnt er een nieuwe episode. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ SkyShowtimeJe kunt het programma niet op deze streamingdienst kijken.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft Code Van Coppens niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandHet programma wordt niet op RTL uitgezonden, waardoor deze niet te zien is op Videoland.

Verhaal van ‘Code Van Coppens’

In dit spannende spelprogramma proberen BN’ers uit een escape room te ontsnappen. De Vlaamse broers Mathias en Staf Coppens begeleiden de teams. Wie ontsnapt als eerste uit de escape room?

Streaming informatie over het programma

TitelCode Van Coppens
SoortSerie
Jaar2021-
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorMathias Coppens, Staf Coppens, Lieven Scheire

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.