Voor dit gigantisch bedrag staat Code Rosé van de familie Meiland te koop

De afgelopen weken hebben we kunnen genieten van het eerste seizoen van Chateau Meiland VIPS. In het programma opent de familie Meiland de deuren van hun pension om iedere aflevering twee BN’ers te verwelkomen. Het lijkt erop dat er geen tweede seizoen aan zit te komen, want de Meilandjes zetten een jaar na de opening Code Rosé alweer te koop. De vraagprijs is alles behalve een koopje.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

BN’ers kwamen de afgelopen weken langs in ‘Chateau Meiland VIPS’

Na alle reguliere seizoenen van Chateau Meiland, konden kijkers de afgelopen weken genieten van alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS. In het nieuwe programma zijn de rollen omgedraaid. Zo volgden we niet langer de familie Meiland tijdens het verbouwen of verhuizen, maar kwamen er BN’ers op bezoek in het pension Code Rosé. Iedere aflevering logeerden er twee bekende Nederlanders bij de Meilandjes. Onder andere Caroline van der Plas, Viktor Brand, Patty Brard, Koen Pieter van Dijk (Koen Aandachtsjunk), Sylvia Geersen, John de Bever, Wolter Kroes en Debbie de Jong (B&B Vol Liefde) kwamen op bezoek.

Voor dit gigantische bedrag staat Code Rosé te koop

Het lijkt bij een seizoen te blijven, want Code Rosé staat te koop. De familie Meiland geeft aan dat het runnen van het pension te zwaar wordt. Hierdoor staat het pand al een jaar na de opening weer in de verkoop. Maar wat gaat het verblijf eigenlijk kosten? Voor het pension in Noordwijk moet je een flinke spaarrekening hebben, want voor het Meiland-project moet je bijna 2 miljoen euro neerleggen. De exacte prijs bedraagt namelijk €1.999.500.

Dit is bijna 500.000 euro meer dan waarvoor de familie Meiland het pand kocht. Uiteraard moet daarbij worden vermeld dat het hele gebouw is gerenoveerd. Code Rosé bestaat uit zeven tweepersoons slaapkamers en familie-appartement met drie kamers met ieder een eigen kleurenthema. Het is overigens wel nog mogelijk om een kamer te boeken tot en met november 2024. Ook over bestaande boekingen hoeven mensen zich geen zorgen te maken volgens de Meilandjes.

Meer informatie over het programma

In het voorjaar van 2024 opent pension Code Rosé van de familie Meiland de deuren voor bijzondere gasten. In het nieuwe programma Chateau Meiland VIPS logeren iedere aflevering twee bekende Nederlanders in het bekende pension om zich door de Meilandjes in de watten te laten leggen. Ondertussen vraagt de familie hen het hemd van het lijf.

TitelChateau Meiland VIPS
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorMaxime Meiland, Montana Meiland, Erica Meiland, Martien Meiland

Synopsis: Talpa Network

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.