Met deze geheime codes kijk je nu al naar Mocro Maffia seizoen 4 (via S04E01.download)

Videoland heeft een hele gave promotie gelanceerd voor de nieuwste afleveringen van Mocro Maffia. De streamingdienst deelt geheime codes uit om alvast naar de eerste aflevering van seizoen 4 te kijken via de website S04E01.download.

Geheime codes om aflevering 1 van Mocro Maffia seizoen 4 te kijken via S04E01.download

De website ziet er nogal shady uit, maar dat is natuurlijk de bedoeling. Videoland heeft een ontzettend toffe promo-actie gelanceerd. Je kunt nu via de speciale website ‘S04E01.download’ de eerste aflevering van Mocro Maffia seizoen 4 alvast kijken. Zo hoef je niet te wachten op de première bij Videoland aanstaande vrijdag (waarvan de exacte tijd nog niet zeker is). Daarnaast zijn er een aantal foto’s te vinden om alvast in de stemming te komen voor de nieuwe episodes.

Maar de aflevering is niet voor iedereen al te zien, want je moet er speciale codes voor krijgen via de social media kanalen van de streamingdienst en cast. Zo deelde Achmed Akkabi via zijn Twitter-account al een aantal codes, vonden we in de Instagram Stories van Marouane Meftah (@marouanemeftah_) al een paar leuke verrassingen en doet ook Walid Benmbarek vrolijk mee via de socials. Je moet wel snel zijn, want de codes schijnen binnen enkele minuten al aan hun maximum aantal gebruikers te zitten, waarna je de jacht zult moeten voortzetten.

Dit kun je verwachten van het vierde seizoen van Mocro Maffia

Benieuwd wat je kunt verwachten van de nieuwe afleveringen? Recentelijk had Complex NL namens de redactie van Streamwijzer een heel interessant gesprek met Walid & Marouane uit de cast van de Nederlandse hitserie. Zij gaven in de onderstaande video aan dat S4 “shockerend” wordt en dat we een “andere kant” van een aantal karakters te zien gaan krijgen. Spannend dus!

Verhaal, trailer en eerste minuut zijn al gedeeld door Videoland

Naast het feit dat recentelijk de teaser, officiële trailer en zelfs de eerste minuut al door Videoland zijn gedeeld, heeft de streamingdienst ook al bekendgemaakt wat er allemaal gaat gebeuren in seizoen 4 van Mocro Maffia.

In het vierde seizoen duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi, met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano.

Na de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden.