Bizarre thriller ‘Cocaine Bear’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Het verhaal zou je bijna niet kunnen verzinnen, maar tóch is het echt gebeurd: Cocaine Bear draait om een drugssmokkelaar die met zijn vliegtuigje neerstort, waarna een zwarte beer een deel van zijn cocaïne verorbert en verandert in een moordmachine. Benieuwd? Bij Pathé Thuis kun je deze film sinds woensdag 17 mei huren.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Moordlustige beer terroriseert een bos in ‘Cocaine Bear’

In 1985 gebeurde het dus echt: een zwarte beer graaft een overdosis cocaïne op (ruim 200 kilo) en werkt dit naar binnen. Dat hij daarna verandert in een meedogenloos moordkanon dat het complete bos terroriseert, dat is natuurlijk wel gedramatiseerd. In de film heeft de beer het gemunt op iedereen die het bos betreedt, of het nou politieagenten, toeristen of tieners zijn. En dit levert hilarische én bloedstollende situaties op. De hoofdrollen worden vertolkt door Keri Russell (die onlangs nog schitterde in The Diplomat) en Solo: A Star Wars Story-acteur Alden Ehrenreich, maar ook de Nederlandse Hannah Hoekstra is terug te zien.

Het idee voor de film kwam van Elizabeth Banks, die je kan kennen als Effie Trinket uit The Hunger Games, maar ook als regisseur van films als Charlie’s Angels. Met Cocaine Bear maakte ze een film die horror en komedie op sublieme wijze combineert. Hieronder vind je een greep uit de reacties van kijkers.

‘Cocaine Bear’ is nu al online te zien bij Pathé Thuis

Eerder voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de thriller toe aan het aanbod, waar je hem kon kopen voor €13,99. Vanaf vandaag, woensdag 17 mei, is het ook mogelijk om de film voor een lagere prijs te huren (vanaf €4,99). Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Cocaine Bear en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Cocaine Bear | Official Trailer [HD]

Meer informatie over de film

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert. In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs… en slachtoffers.

TitelCocaine Bear
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurElizabeth Banks
CastKeri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Kristofer Hivju, Jesse Tyler Ferguson

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.