Waar kun je de film ‘Cocaine Bear’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Cocaine Bear (2023) online kijken kunnen. Deze thriller is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en draait om een zwarte beer die een pakketje cocaïne verorbert. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Cocaine Bear’ (2023) online kijken?

Cocaine Bear is sinds 23 februari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Cocaine Bear bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 26 april toe aan haar aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Cocaine Bear momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Paramount Pictures en deze filmstudio valt onder Comcast Corparation, het moederbedrijf van streamingdienst SkyShowtime. Daarom komt Cocaine Bear op 10 september 2023 naar de streamingdienst.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Cocaine Bear nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Cocaine Bear’ (2023)

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert. In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs… en slachtoffers.

Streaming informatie over de film

TitelCocaine Bear
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurElizabeth Banks
CastKeri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Kristofer Hivju, Jesse Tyler Ferguson

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.