Waar kun je de film ‘Cobweb’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Cobweb (2023) online kijken kunnen. In deze horror denkt Peter dat zijn ouders een vreselijk geheim voor hem verbergen als hij een mysterieus geklop vanuit de muur blijft horen. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Cobweb’ (2023) online kijken?

Cobweb was in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Cobweb bij Amazon Prime Video. Deze streamingdienst voegde de film onlangs toe aan het aanbod. Je kunt hier de eerste 30 dagen gratis kijken.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Cobweb niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxCobweb is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Cobweb bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 14 december 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Cobweb’ (2023)

De achtjarige Peter wordt gekweld door een mysterieus en onophoudelijk geklop vanuit de muur van zijn slaapkamer, waarvan zijn ouders volhouden dat het zijn verbeelding is. Naarmate zijn angst en de terreur toeneemt, raakt Peter ervan overtuigd dat zijn ouders (Lizzy Caplan en Antony Starr) een vreselijk geheim voor hem verborgen houden en verliest hij al zijn vertrouwen in hen. Met behulp van Miss Devine (Cleopatra Coleman), de lerares van Peter, worden de duistere intenties van Peters ouders steeds duidelijker.

Streaming informatie over de film

TitelCobweb
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 28 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurSamuel Bodin
CastLizzy Caplan, Anthony Starr, Woody Norman, Cleopatra Coleman

Synopsis: Just Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.